Δεν παίζεται ο Τριανταφυλλόπουλος. Την έστησε στον Σαμαρά λίγο πριν τα μεσάνυχτα έξω από τη Ρηγίλλης και πήρε την πρώτη μίνι συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ. Άνετος, επικοινωνιακός,λαλίστατος ο Σαμαράς αν και όπως είπε τον περίμεναν για φαγητό.
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες




Έτοιμος να αποχωρήσει από τα θεατρικά και τηλεοπτικά δρώμενα εμφανίστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στη πρωινή εκπομπή του STAR. Του χρόνου ο ταλαντούχος ηθοποιός συμπληρώνει 30 χρόνια καριέρας στην ηθοποιία και όπως δήλωσε κλείνει για τον ίδιο ένας κύκλο ζωής και αρχίζει ένας άλλος.
D.K.



Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B

Αναδημοσίευση απο το preza tv

Σε «χρυσωρυχεία» έχουν εξελιχθεί οι θέσεις πώλησης κουλουριών σε προνομιακά πόστα στο κέντρο της Αθήνας. Με ετήσιο τζίρο που φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις και τα 400.000 ευρώ, έχουν αναδειχθεί σε εξαιρετικά κερδοφόρες επιχειρήσεις, παρ όλο που η πραμάτεια τους χωράει μόλις σε δύο καλάθια.
Αξίζει μόνο να αναφερθεί ότι στα κεντρικά σημεία υπολογίζεται ότι πωλούνται από 1.000 μέχρι 3.000 κουλούρια. Η τιμή του μεγάλου κουλουριού έχει φτάσει τα 60 λεπτά, ενώ τα κριτσίνια και τα μεσαία κουλούρια πωλούνται 40 λεπτά το καθένα.

Εύκολα λοιπόν συμπεραίνεται γιατί οι ενδιαφερόμενοι προσφέρουν «γη και ύδωρ» προκειμένου να αποκτήσουν τις σχετικές άδειες, όταν αυτές βγαίνουν σε πλειστηριασμό από τον Δήμο Αθηναίων.
Η μεγάλη προσφορά έχει φτάσει τις τιμές ενοικίασης σε δυσθεώρητα ύψη που λίγοι μπορούν να τα προσεγγίσουν. Μία θέση, που έχει έκταση μόλις ένα τετραγωνικό μέτρο, κοστίζει από 600 έως 4.760 ευρώ μηνιαίως!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η άδεια κουλουρά στην οδό Αθηνάς (Ομόνοια), η οποία ύστερα από ένα ανελέητο «χτύπημα» στον πλειστηριασμό έφτασε στα 120.000 ευρώ ετησίως. Ωστόσο, όταν ο... νικητής κατάλαβε ποιο ήταν το αντίτιμο, αρνήθηκε να την παραλάβει και ζήτησε πίσω τα λεφτά του. Τελικώς, ο πλειστηριασμός κηρύχθηκε άγονος και ύστερα από τις απαιτούμενες διαδικασίες δόθηκε σε άλλον δικαιούχο με ενοίκιο 2.500 ευρώ τον μήνα.


Δηλαδή ο καστανάς τί πληρώνει και πόσα βγάζει?


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B

Δύσκολα τα πράγματα για τη WIND καθώς προχωρά στην εφαρμογή προγράμματος εθελουσίας εξόδου, με στόχο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, τη βελτίωση της κεφαλαιακής δομής της εταιρίας, η μείωση των λειτουργικών εξόδων της και την αποτελεσματικότερη χρήση των πόρων της. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζομένους της εταιρείας σε διάφορα πόστα και οι οποίοι έχουν συμπληρώσει 8 συναπτά έτη εργασίας. Μεταξύ των νόμιμων αποζημιώσεων και κάλυψη ιατροφαρμακευτικής  και νοσοκομειακής περίθαλψης η WIND ανακοίνωσε ότι οι εργαζόμενοι που θα έχουν για ένα χρόνο δωρεάν υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας από τη WIND.

   


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες ,
 
Εβδομάδα υψηλού κινδύνου και διαρκούς ετοιμότητας,χαρακτηρίζεται απο τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, λόγω της 17ης Υπουργικής Διάσκεψης του ΟΑΣΕ και της επετείου της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, την ερχόμενη Κυριακή.
Η διάσκεψη του ΟΑΣΕ, που πραγματοποιείται αύριο και μεθαύριο στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.
Τρεις χιλιάδες αστυνομικοί θα διατεθούν για τη φύλαξη των εγκαταστάσεων και ξενοδοχείων, όπου θα καταλύσουν οι περίπου 1.500 σύνεδροι.
Για καθαρά προληπτικούς λόγους όλες οι αποστολές θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία από το Ιντερκοντινένταλ στη λεωφόρο Συγγρού και κάτω, ώστε να είναι μακριά από το κέντρο και να μην υπάρξει κίνδυνος σε περίπτωση κινητοποιήσεων και επεισοδίων,ενώ την ώρα που που οι επίσημοι θα βρήσκωνται στό μουσείο της Ακρόπολης ,θα είναι σε εξέλιξη αντιπολεμικό συλλαλητήριο ,που θα ξεκινήσει στις 18.30 απο τα Προπύλαια.


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες


Μέχρι τώρα ξέραμε το προφυλαχτικό με επιβραδυντικό. Η επιστήμη όμως προχωρά! Από το 2010 ένα μικρο ψέκασμα θα είναι αρκετό για να παρατείνει τις ερωτικές «επιδόσεις» των ανδρών. Ένα ειδικό σπρέυ που θα  εμποδίζει τη πρόωρη εκσπερμάτιση βρίσκεται στην τελική ευθεία για να βγει στην αγορά. Η κατασκευάστρια εταιρεία έκανε το τεστ σε 500 άνδρες που αντιμετώπιζαν το πρόβλημα αυτό και φαίνεται πως είχε θετικά αποτελέσματα. Μερικοί άνδρες που έκανα το τεστ και εκσπερμάτωναν σε 60 δευτερόλεπτα....έφθασαν τα 3 λεπτα!!!
Πρόοδος! Τώρα πώς έκαναν τις μετρήσεις...και τα τεστ....μη με ρωτήσετε!
D.K



Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B

 Οι κυβερνήσεις της ΕΕ αποφάσισαν σήμερα να καταργήσουν από τις 19 Δεκεμβρίου τη θεώρηση διαβατηρίου για τους πολίτες της Σερβίας, της ΠΓΔΜ και του Μαυροβουνίου που θα θέλουν να ταξιδέψουν στις χώρες της ΕΕ.Η σχετική πρόταση για την κατάργηση της βίζας γι'αυτές τις χώρες είχε γίνει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Ιούλιο. Η απόφαση αυτή αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον από το Βελιγράδι, δέκα χρόνια μετά τον βομβαρδισμό της Σερβίας από το ΝΑΤΟ και τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μπλοκάρισμα της διαδικασίας ένταξής της στην ΕΕ κατόπιν πρωτοβουλίας της Ολλανδίας.

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες

Ο Αντώνης Σαμαράς θα περάσει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου στις 19.30  για να συνατηθεί με τον πρωθυπουργό. Λίγο νωρίτερα θα γίνει άτυπη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

ΟΡΕΣΤΗΣ

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες

Σε τέσσερις παράγοντες οφείλεται η άνετη νίκη του Αντώνη Σαμαρά. Πρώτον ζήτησε και πήρε εντολή για ένα καθαρά δεξιό σχηματισμό και όχι για μια καλύτερη κυβερνητική διαχείρηση πολιτικών που θύμιζαν έντονα ΠΑΣΟΚ (και είχαν φέρει στα όρια τους οπαδούς του κόμματος επι Καραμανλή).
Δεύτερον έκανε κίνηση-ματ όταν άρχισαν οι προσωπικές επιθέσεις για το 1993 ανεβάζοντας τους τόνους όχι επι προσωπικού αλλά για το όνομα των Σκοπίων.
Ετσι μπλόκαρε ένα σημαντικό κομμάτι των ψηφοφόρων σπρώχνωντας τον Παναγιώτη Ψωμιάδη προς το ακροατήριο της Ντόρας Μπακογιάννη. Τρίτον η συμφωνία με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο του έφερε τους κεντρώους περιορίζοντας ακόμη περισσότερο την δεξαμενή ψηφοφόρων για την αντίπαλο του. Τέταρτον έδωσε μια λογική ανατροπής στην καμπάνια του βάλλοντας κατά όσων πλήγωσαν τη Νέα Δημοκρατία, τα συμφέροντα και τους μηχανισμούς που όπως φάνηκε συγκινούν και τους συντηρητικούς ψηφοφόρους.. 



Από το elevengr.blogspot.com

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες

   Ένα πρώτο κρούσμα μετάλλαξης του ιού της νέας γρίπης H1N1, όμοιο με αυτό που σημειώθηκε στις 20 Νοεμβρίου στη Νορβηγία, εντοπίσθηκε σε έναν ασθενή, ανακοίνωσε σήμερα το ιταλικό υπουργείο Υγείας, διευκρινίζοντας ότι αυτός ο νέος μεταλλαγμένος ιός δεν βρίσκεται σε φάση εξάπλωσης.

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες


Κερδισμένος από τις εκλογές της Εθνική Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου βγήκε ο συνδυασμός που κατέβασε το ΠΑΣΟΚ αφού κατάφερε να αποσπάσει μια έδρα από τον συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας και μια από το ΚΚΕ. Ο συνδυασμός "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ" με επικεφαλής  τον κ. Νίκο Τζίκα έλαβε 90 ψήφους και κατέλαβε πέντε (5) έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο, ήτοι ποσοστό 24% ,από 50 ψήφους και 3 έδρες το 2006.Ωστόσο κατετάγη 2ος αφού το ενιαίο για πρώτη φορά ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας "ΝΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Κορκίδη έλαβε 229 ψήφους και κατέλαβε δεκατρείς (13) έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο, ήτοι ποσοστό 62% και ήρθε πρώτο . Ο Συνδυασμός "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ" που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 37 ψήφους και κατέλαβε δύο (2) έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο, ήτοι ποσοστό 9%, ενώ ο συνδυασμός "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ" που πρόσκεινται στο ΚΚΕ έλαβε 29 ψήφους και κατέλαβε μία (1) έδρα στο Διοικητικό Συμβούλιο, ήτοι ποσοστό 5% πληρώνοντας στην ουσία την στάση του κόμματος στα μεγάλα αστικά κέντρα με τις διαδηλώσεις και το κλείσιμο των δρόμων.
ΠΑΝΟΠΤΗΣ


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες

Μετά από,σχεδόν,δύο εβδομάδες καιρικής απραξίας,την Τετάρτη έρχονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες.Θα βρέξει και στην Αττική,μάλιστα το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα δεν αποκλείεται τα φαινόμενα να είναι τοπικά έντονα.
Συμπέρασμα...φορέστε γαλότσες,πάρτε  ομπρέλες!!!!!

Χριστίνα Σούζη

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες
Δεν παραιτείται κανένας και από πουθενά ... Αυτήν την εντολή έδωσε σε υψηλόβαθμα  συνδικαλιστικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας , η Ντόρα Μπακογιάννη , σήμερα το πρωί . Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΣΦ» η ομάδα Μπακογιάννη δε θέλει σε  καμία περίπτωση να της προσάψουν οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν διάσπαση ή αποχωρήσεις απο την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, παρά το γεγονός οτι 70(επίσημα) είχαν δηλώσει την συμπαράσταση τους στην Ντόρα . Στο επιτελείο της τώρα το μονο που τους ενδιαφέρει είναι να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους και να περιμένουν την επόμενη κίνηση της Ντόρας ... Ποια θα είναι αυτή; Σε επόμενη ανάρτηση

ΠΑΝΟΠΤΗΣ

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες ,


                                                              ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες

                                                        
                                                             ΜΠΑΜΠΑ...ΕΧΑΣΕΣ
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες



 Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις έντεκα το βράδυ επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη ενός άντρα και μιας γυναίκας που πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών κατά τη διάρκεια ελέγχου στη Μεταμόρφωση Αττικής.
    Το ζευγάρι επέβαινε σε μοτοσικλέτα η οποία κρίθηκε ύποπτη από πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης, επειδή ήταν τσακισμένη η πινακίδα κυκλοφορίας.
Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει και αυτός προς στιγμή υπάκουσε αλλά όταν κατέβηκαν οι αστυνομικοί από το περιπολικό πυροβόλησε εναντίον τους με πιστόλι πολλές φορές και στη συνέχεια ανάπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. 
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B


Τέσσερις αστυνομικοί έπεσαν σε ενέδρα και δολοφονήθηκαν μέσα σε μια καφετέρια κοντά σε στρατιωτική βάση της πολιτείας Ουάσινγκτον, όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή.

    Ο Εν Τρόγιερ, εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας Πιρς, είπε ότι οι αστυνομικοί είχαν καθίσει σε ένα τραπέζι, λίγο πριν ξεκινήσει η βάρδιά τους, όταν τουλάχιστον ενα άτομο μπήκε στην καφετέρια και άνοιξε πυρ εναντίον τους, για άγνωστους ακόμη λόγους.
    Η επίθεση σημειώθηκε κοντά στην αεροπορική βάση Μακτσόρντ της Τακόμα που απέχει 56 χιλιόμετρα από το Σιάτλ.

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες ,
ΩΡΑ 22.47


Οι κάλπες έκλεισαν. Βέβαια δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά  με τις εικόνες που είδαμε στα εκλογικά κέντρα τις προηγούμενες ώρες μ΄' αυτό το άτιμο σύστημα μία να "πέφτει " μία να "σηκώνεται".Δεν μας ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ. Μας ενδιαφέρει όμως η νοοτροπία αυτών που κατά καιρούς βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά στους κομματικούς μηχανισμούς και στην προκειμένη περίπτωση στη ΝΔ. Δεν άξιζε το κόμμα της κεντροδεξιάς που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής τη σημερινή ξεφτίλα. Ο κόσμος της ΝΔ δεν ήθελε πρόωρες εκλογές. Δεν τον ρώτησε κανείς.Τις εισηγήθηκαν,τις αποφάσισαν και η ΝΔ συγκέντρωσε τα χαμηλότερα ποσοστά της ιστορίας της. Ο κόσμος αυτός που  τον αγνόησαν, που είδε το κόμμα του να παίρνει την κάτω βόλτα, τον πρόεδρο του και τέως πρωθυπουργό να παραιτείται εν θερμώ,που είδε στελέχη να θέλουν και στην σημερινή διαδικασία να τον έχουν στην απ΄ έξω ασχέτως αν δεν τα κατάφεραν, σήμερα ήταν στα εκλογικά κέντρα για να αποφασίσει για το μέλλον της παράταξης του. Η βάση ήταν παρούσα στη σημερινή διαδικασία διαψεύδοντας όσους πίστευαν ότι η συμμετοχή θα ήταν μικρή. Αυτοί όμως στην περίφημη επιτροπή που "έτρεξε" την σημερινή εκλογή έκανε και πάλι το θαύμα της. Κατάφερε ν΄απογοητεύσει  για ακόμη μια φορά τον κόσμο της ΝΔ, που ταλαιπωρήθηκε και  είδε το κόμμα του να μην μπορεί να φέρει εις πέρας την δημοκρατική εκλογή του νέου αρχηγού. Ποιος θα φταίει αν αύριο η αποψινή διαδικασία αμφισβητηθεί και μπει το κόμμα σε νέες περιπέτειες, αλλά και αυτό να μη γίνει γιατί το κόμμα πρέπει να δίνει αυτή την εικόνα διάλυσης. Το συμπέρασμα ίσως είναι ότι η ΝΔ διαθέτει αξιόλογη βάση και μέτρια στελέχη....



ΠΑΤΕΡΑΣ
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες ,

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B

Χαμός αυτή την ώρα έξω από το Στάδιο Καραισκάκη. Έχει γίνει χρήση χημικών , ενώ μηχανή της αστυνομίας και κάδοι σκουπιδιών έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα στην παλαιά παραλιακή.

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B

Tο πιο ακριβό κινητό στον κόσμο! Είναι φτιαγμένο από 270 γραμμάρια χρυσού 22 καρατίων, 136 διαμάντια 68 καρατίων και έχει στο κέντρο του ένα πολύ σπάνιο διαμάντι, 71 καρατίων. Δεν υπάρχει στα καταστήματα και αν αποφασίσετε να το αγοράσετε θα είστε φτωχότεροι κατά..... 3.164.000 εκατ. δολάρια!Ψιλοπράγματα.
D.K
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B
  Ένας έλληνας σεφ κήρυξε πόλεμο στα Μακ Ντόναλντς. Πρόκειται για τον πολυβραβευμένο ομογενή μάγειρα της Αυστραλίας Γιώργο Καλομπάρη.
Δηλώνει ότι απαγορεύει στα ανίψια του να τρώνε από τα Μακ Ντόναλτσ όταν καλούνται σε πάρτι γενεθλίων, όπως επιβάλλει η μόδα των ημερών.

    Σύμφωνα με τον κ. Καλομπάρη, "τα ΜακΝτόναλντς είναι διαβολικά". Επεξηγεί ότι "πρόκειται για απαίσια βιομηχανοποιημένη τροφή" και προβάλει το ερώτημα "γιατί να φας αυτό το πράγμα, όταν είναι τόσο εύκολο να κάνεις τα δικά σου χάρμπουργκερ στο σπίτι;"

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B
http://eurolinktv.blogspot.com/

http://timeslink.blogspot.com/

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B


Η διαδοχή της Νέας Δημοκρατίας τον αφήνει αδιάφορο, όχι όμως και τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Μπαρτελόνα-Ρεάλ και Αρσεναλ-Τσέλσι.
Σιγά μην κάτσει να σκάσει για Ντόρα, Αντώνη, Παναγιώτη.
Ας τα βρούνε μεταξύ τους.


9mm
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B


Συναγερμός στο μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες μετά από τις πληροφορίες ,ότι έρχονται στην ελλάδα αντιεξουσιαστές απο όλη την Ευρώπη.
Πηγές αναφέρουν ,ότι οι διαδηλωτές που αναμένεται να φτάσουν,στην Αθηνα,θα ξεπεράσουν,ακόμα και τους 1500 και θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μνήμης για τον άδικο χαμό του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.
Τα μέτρα της αστυνομίας αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω απο δρακόντεια,αν και τις τελευταιες ημέρες ,γίνεται λόγος για ,διακριτική παρουσία εώς και ανύπαρκτη.Θα δούμε ........


9mm
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες

Συμβαίνει τώρα....




Ψυχάρης ,Μαυρομάτης συζητούσαν τα της ΝΔ .Σε άλλο τραπέζι ο Νίκος Πατέρας με πράσινη μπλούζα συζητάει με τους φιλούς του για το ντέρμπι
Όλα στο DA CAPO

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B

Φανταστείτε να μην επανέλθει  ή να επανέλθει και να "ξαναπέσει" το ηλεκτρονικό σύστημα και να έχουμε εκλογή προέδρου από τον πρώτο γύρο με οριακή διαφορά...Άντε να βρεις άκρη μετά. Για το σημερινό μπάχαλο θα αναλάβει κάποιος την ευθύνη από την οργανωτική επιτροπή;
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες
Από το fimotro
130.000 ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ!

Γίνεται ένας χαμός σε όλη την Ελλάδα. Παίζεται βρώμικο παιχνίδι από κάποιους μέσα στη Ν.Δ. Προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα, λένε συνεργάτες των υποψηφίων για να μην ψηφίσουν πολλοί. Οι κόμβοι ανήκουν στονΟΤΕ και η εταιρεία που διαχειρίζεται τα συστήματα ψηφοφορίας δεν... μπορεί να κάνει τίποτα. Οι ψηφοφόροι έχουν σχηματίσει απίστευτες ουρές και βρίζουν όλους. Προς το παρόν δεν μπορεί να ψηφίσει κανείς. Μέχρι τις 10 το πρωί είχαν ψηφίσει 130.000 ψηφοφόροι! Το προβάδισμα του Σαμαρά διευρύνεται συνεχώς όσο θα ανεβαίνει ο αριθμός αυτών που θα ψηφίσουν...

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες




Μεγαλύτερη του αναμενόμενου η συμμετοχή των ΝΔκρατών στην σημερινή εκλογική διαδικασία. Αν επαληθευτούν οι ειδήμονες αυτό δεν αποκλείει εκλογή προέδρου από τον πρώτο γύρο με τον Αντώνη Σαμαρά να έχει το πλεονέκτημα.
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες


Ένας 44χρονος διευθυντής δημοτικού σχολείο στην Χρυσούπολη Καβάλας συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς του τμήματος ηλεκτρονικού εγκλήματος Θεσσαλονίκης καθώς μετά από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν στην κατοχή του 3 σκληροί δίσκοι με υπερσυνδέσμους σε σελίδες με παιδική πορνογραφία και ποσότητα κάνναβης... Να σημειώσουμε ότι το σήμα για τον εν λόγω δάσκαλο ήρθε απο την Ιντερπόλ...Του...κολεγίου ο δάσκαλος... Άγιος
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες








Άναψαν τα αίματα στον Άγιο Παντελεήμονα το πρωί όταν 15 περίπου αριστεριστές, κάτοικοι του 5ου και 6ου διαμερίσματος επιχείρησαν να μοιράσουν φειγ βολάν στην λαϊκή, με τα οποία έριχναν ευθύνες για τις διώξεις  των αλλοδαπών σε  ΛΑΟΣ και Χρυσής Αυγή. Οι κάτοικοι μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και μπροστά από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο οικείο αστυνομικό τμήμα, περικύκλωσαν και απώθησαν τους συγκεντρωμένους. Δεν έλειψαν και οι χειροδικίες ενώ οι κάτοικοι έσκισαν και μερικές αφίσες  που κρατούσαν οι αριστεριστές. Η κατάσταση έχει ξεφύγει στην περιοχή και η ηρεμία είναι πολύ εύθραυστη... Άγιος

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B

Αναλάβαμε τη διακυβέρνηση σε μία από τις δυσκολότερες για τη χώρα μας στιγμές, από την εποχή της Μεταπολίτευσης.
Και μαζί, αναλάβαμε την ευθύνη να βγάλουμε τη χώρα από μια βαθιά κρίση.
Κρίση αξιών, θεσμών, πολιτικής και οικονομίας. Μια κρίση εμπιστοσύνης του πολίτη απέναντι στην ίδια του τη χώρα.
Αναλάβαμε την ευθύνη να ανατάξουμε την ασθμαίνουσα  οικονομία μας.
Τόσο  το μήνυμα των εκλογών όσο και  οι πραγματικές ανάγκες της χώρας  σ’ αυτή την πολύ κρίσιμη συγκυρία μας επιβάλλουν όχι απλώς να διαχειριστούμε  την εξουσία, αλλά να προχωρήσουμε σε βαθιές αλλαγές και ανατροπές.
Να πάμε σε μια διαφορετική Ελλάδα.
Με αλλαγή του τρόπου διακυβέρνησης, με μια άλλη πολιτική προς όφελος του πολίτη και του δημόσιου συμφέροντος. (περισσότερα κλικ στον τίτλο)


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες




Ακραίο αλλά όχι απίθανο,χαρακτηρίζουν στελέχη του οικονομικού επιτελείου,το σενάριο,να αναγκαστεί η χώρα μας να προσφύγει στο ΔΝΤ για δανεικά .
Αυτό θα συμβεί,αν τα ελληνικά ομόλογα δεν βρουν αγοραστές.
Το σενάριο είναι ακραίο αλλά πέρα για πέρα πραγματικό και η ελληνική κυβέρνηση προετοιμάζεται,δυστυχώς,και για αυτό το ενδεχόμενο.


ΟΡΕΣΤΗΣ

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες

Η πορεία της οικονομίας-ποια πορεία δηλαδή η κατρακύλα- και ο ρόλος του κόμματος  κυριάρχησαν στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Ο Γ. Παπανδρέου χαρακτήρισε τραγική  την κατάσταση της οικονομίας ενώ εμφανίστηκε αποφασισμένος να μην επιτρέψει την κομματοποίηση του κρατικού μηχανισμού.
 «Δεν βρήκαμε καν το μαξιλάρι που μας έλεγαν ότι υπήρχε», είπε ο πρωθυπουργός και καταλόγισε στην προηγούμενη κυβέρνηση την αποκλειστική ευθύνη για την σημερινή κατάσταση.
 Παράλληλα, επεσήμανε πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει τις προσπάθειες ανάταξης της οικονομίας, προσθέτοντας, ωστόσο, πως θα χρειαστεί χρόνος «για να αλλάξουμε νοοτροπίες και συνήθειες».
 Απαντώντας στην εσωκομματική κριτική, ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως «δεν θα επιτρέψουμε το ΠΑΣΟΚ να γίνει κράτος», επισημαίνοντας πως οι ρόλοι κόμματος - κυβέρνησης είναι συμπληρωματικοί, αλλά και διαφορετικοί.


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B


Προτεινόμενο σχέδιο νόμου στην Ουγκάντα προβλέπει ότι οι ομοφυλόφιλοι θα καταδικάζονται σε ισόβια φυλάκιση ή ακόμη και σε θανατική ποινή.

Όπως αναφέρουν οι Times του Λονδίνου, ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν και ο Καναδός ομόλογός του Στίβεν Χάρπερ διεμήνυσαν στην κυβέρνηση της Ουγκάντα ότι ο νόμος αυτός είναι απαράδεκτος.
Ο Γκ.Μπράουν ξεκαθάρισε τη θέση του στον πρόεδρο της Ουγκάντα Μουσεβενί στη διάρκεια διμερούς συνάντησης στο περιθώριο της συνόδου της Κοινοπολιτείας.
Ο ομοφυλοφιλία παραμένει αδίκημα σε πολλά κράτη της Κοινοπολιτείας, ωστόσο πολλά πιο φιλελεύθερα κράτη εξέφρασαν αποτροπιασμό για το νέο νόμο της Ουγκάντα.
Σύμφωνα με το άρθρο 2 του νομοσχεδίου, ένα άτομο που καταδικάζεται για ομοφυλοφιλικό σεξ θα μπορεί να τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη. Και ακόμη χειρότερα, εάν αυτό το άτομο είναι φορέας του ιού HIV θα μπορεί να καταδικασθεί και στην εσχάτη των ποινών.
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B



Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B

Και ένω όλες οι μεγαλουπόλεις στην Ευρώπη έχουν ανάψει φωτάκια και λαμπιόνια για τα Χριστούγεννα, η Αθήνα ακόμα να φωτογωγηθεί ενόψει εορτών. Στη φωτόγραφία κόσμος απολαμβάνει τη βόλτα του στο Χριστουγεννιάτικο Βερολίνο, με την πύλη του Βραδεμβούργου στο βάθος. Έμείς μάλλον ως τις 10 Δεκέμβρη, όπως συνήθως, θα περιμένουμε για να δούμε λαμπιόνια.
 D.K.


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B


ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ.....

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B

         Αν πεταχτείτε μέχρι το Παρίσι την επόμενη εβδομάδα κάντε και μία βόλτα στον  οίκο δημοπρασιών Millon de Cornette de Saint Cyrνας. Όχι για καμιά συλλογή με διαμάντια και ζαφείρια, αλλά για σκελετούς δεινοσαύρων! Ένας σπινόσαυρος, γιγαντιαίος δεινόσαυρος, μήκους οκτώ μέτρων με ρύγχος κροκόδειλου και ένα μαλλιαρό μαμούθ  περιλαμβάνονται στα 450 αντικείμενα που θα βγουν σε δημοπρασία την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη στη γαλλική πρωτεύουσα.
        Δεν υπάρχει καμία εκτίμηση για την αξία του σπινόσαυρου, ωστόσο οι ειδικοί πιστεύουν ότι η αρχική τιμή θα κυμαίνεται στα 80.000-100.000 ευρώ. Ο σκελετός του μαμούθ είναι πλήρης κατά 90% και εκτιμάται στα 100.000-120.000 ευρώ. Τα λείψανα αυτά ανάγονται στην κρητιδική περίοδο και έχουν ηλικία 112-93 εκατομμύρια χρόνια! Σκέτος θησαυρός δηλαδή!

D.K


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B

Σε δύο νέες συλλήψεις προχώρησε το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης για την εξάρθρωση του κυκλώματος κατοχής και διακίνησης παιδικής πορνογραφίας. Η πρώτη σύλληψη πραγματοποιήθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου συνελήθη ένας 38χρονος εργαζόμενος στην ευρωπαϊκή υπηρεσία CEDEFOP. Στην κατοχή του βρέθηκαν 5.000 ηλεκτρονικά αρχεία με πορνογραφικό υλικό, μεταξύ των οποίων και φωτογραφίες από σεξουαλική κακοποίηση παιδιών 4 και 5 ετών. Η δεύτερη σύλληψη πραγματοποιήθηκε και αυτή στη Θεσσαλονίκη και αφορά σε ένα στρατιωτικό 36χρονών, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα γειτονικού Νομού. Στην κατοχή του βρέθηκαν 50.000 (!) ηλεκτρονικά αρχεία με πορνογραφικό υλικό, μεταξύ των οποίων και υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο 36χρονος παραδόθηκε στη Στρατονομία και από εκεί στο Στρατιωτικό Εισαγγελέα.
9mm


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B
                                                            Φίλε ΟΡΕΣΤΗ, 


                                                          


Φαίνεσαι αρκετά πληροφορημένος για τα τεκταινόμενα στο κυβερνών κόμμα. Μάλιστα, περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να μας πεις τις ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Οφείλω, όμως, να σου πω, ότι τους περισσότερους δεν τους ξαφνιάζει η στάση του Πρωθυπουργού.
Μετά από ένα δίμηνο, όπου τα ΜΜΕ, κατάφεραν να παρουσιάσουν τον νέο Πρωθυπουργό ως το σύγχρονο αναμορφωτή της ελληνικής πολιτείας, ως  σωτήρα  για πάσα νόσο και ........ ο Γιώργος επανήλθε στα γνωστά.

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΛΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΉΣΑΜΕ.

Σε κάποια γωνιά του κόσμου, με κάποιους ξένους επίσημους, να διαβουλεύεται για κάποιο διεθνές ζήτημα. Και στο μεσοδιάστημα, ένα άλγος από τον οδοντίατρο. ΤΙ  ΕΙΧΕΣ  ΓΙΩΡΓΟ; ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ....

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡXΟΝΤΑΙ    


ΠΕΛΑΤΗΣ 


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B

Η πρώτη συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου ως πρωθυπουργός είναι γεγονός. Ο πρωθυπουργός επέλεξε τον κόσμο του Επενδυτή,εφημερίδα του φίλου του,Νίκου Φελέκη.Ο πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει τη θέση του απέναντι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και κυρίως απέναντι στους κυρίους Τρισέ και Αλμούνια τους οποίους κατηγορεί πως 6 χρόνια δεν έκαναν τίποτα, αφήνοντας να εννοηθεί πως τα είχαν βρει με την κυβέρνηση Καραμανλή,και τώρα δε θα πρέπει να ζητούν άμεσα λύσεις για όλα τα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας. Ο πρωθυπουργός σε αυτή την συνέντευξη δείχνει τη γραμμή που θα έχει η ελληνική κυβέρνηση τόσο στην επόμενη σύνοδο κορυφής στις αρχές του Δεκεμβρίου αλλά και πως θα αντιμετωπίσει τις [πιέσεις των Βρυξελλών για να παρθούν επώδυνα μέτρα εδώ και τώρα.
«Αυτοί που για σχεδόν έξι χρόνια ανέχτηκαν όλες τις αλχημείες και τις σπατάλες της προηγούμενης κυβέρνησης δεν μπορούν να απαιτούν από μια νέα κυβέρνηση να λύσει σε πενήντα ημέρες όλα όσα επισώρευσε η κυβέρνηση Καραμανλή.»
Σκληρή γραμμή είναι η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου,σε όσα σκληρά λένε καθημερινά οι εταίροι μας στην Ευρώπη.
Στη συνέντευξη ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρεται στα golden boys και girls και ξεκαθαρίζει πως η χρυσή εποχή για κάποιους έφτασε στο τέλος της.
«Δεν πρόκειται η κυβέρνηση να δεχθεί να πληρώσουν την κρίση τα αδύναμα στρώματα. Δεν μπορεί αυτοί που συνεχίζουν να απολαμβάνουν παχυλές αμοιβές και να παίρνουν υψηλά μπόνους να μας λένε «κόψτε τους μισθούς των εργαζόμενων και των συνταξιούχων»,λεει ο πρωθυπουργός.
Κατά συνέπεια όποιος ή όποια επιθυμεί να εργαστεί στο δημόσιο ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα θα πρέπει να κρατά μικρό καλάθι γιατί λεφτά δεν υπάρχουν
ΟΡΕΣΤΗΣ


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες


          4 στους 10 γονείς στη χώρα μας μεταφέρουν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο χωρίς τη χρήση παιδικού καθίσματος.Τη στιγμή που κάθε χρόνο εκατοντάδες παιδιά και έφηβοι πέφτουν θύματα τροχαίων ατυχημάτων. Ενδεικτικό είναι ότι μόνο το 2006, 108 Ελληνόπουλα ηλικίας έως 18 ετών έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία. Από αυτά τα 36 ήταν ηλικίας έως 14 ετών. Στην Ευρώπη κατά μέσο όρο ένα στα δέκα παιδιά που χάνει τη ζωή του, πεθαίνει σε τροχαίο ατύχημα, ποσοστό που στην Ελλάδα φτάνει το 14%.Σύμφωνα με έρευνα και καταγραφή που έγινε σε 8.000 οχήματα Ι.Χ. σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Λάρισα τον Απρίλιο 2009, ζώνη ασφαλείας φορούσε το 77% των οδηγών, το 74% των συνοδηγών και μόλις το 23% των επιβατών των πίσω καθισμάτων.
         Αντίστοιχα, παιδικό κάθισμα στο αυτοκίνητο είχε το 57% των οδηγών-γονέων μικρών παιδιών, ενώ για το συγκεκριμένο ζήτημα οι γυναίκες οδηγοί φαίνεται ότι είναι λίγο πιο ευαισθητοποιημένες (68%). 
9mm


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B

Δύο αλλοδαποί, 26 και 31 ετών, συνελήφθησαν χθες βράδυ από αστυνομικούς του Ηρακλείου, καθώς ύστερα από έλεγχο που διεξήχθη στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, εντοπίστηκαν πλαστά χαρτονομίσματα. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους, βρέθηκαν συνολικά 104 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
Εγώ στην τσέπη μου ούτε πλαστά δεν έχω................

9mm


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B


Η εκτέλεση πέναλτι δεν παραπέμπει στο ντέρμπι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αλλά στην εκλογή αρχηγού στη ΝΔ. Η εκτίμηση είναι κορυφαίου πρώην υπουργού που "βλέπει" παράταση και πέναλτι...

 ΠΑΝΟΠΤΗΣ

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B

Αφού πέρασε ο πονόδοντος του πρωθυπουργού, θα προεδρεύσει αύριο στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει στις 10.30 το πρωί στην Ιπποκράτους.
Εκεί ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,για να ξεχνιόμαστε, θα αναφερθεί σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα ,οικονομία, ασφαλιστικό ,παιδεία αλλά και στις σχέσεις κράτους-κόμματος.
Υπάρχουν πολλοί που λένε στα πηγαδάκια πως «έτσι όπως πάει η κυβέρνηση Παπανδρέου θα ντρεπόμαστε να λέμε πως είμαστε ΠΑΣΟΚ» σχολιάζοντας τις μέχρι τώρα επιλογές της ηγεσίας για τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού.
Η αλήθεια είναι πως στο κόμμα τα πράγματα δεν είναι και τόσα καλά. Τα στελέχη και οι ψηφοφόροι που αγωνίστηκαν για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ περιμένουν τώρα και μετά από 5,5 χρόνια νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης να «βολευτούν» ,αλλά οι θέσεις δεν έρχονται.
Ο Γιώργος Παπανδρέου αύριο θα πει στα μέλη του πολιτικού συμβουλίου πως σε καμιά περίπτωση δε θα κομματικοποιήσει το κράτος και όποιος έχει τα προσόντα και θέλει να πάει στον κρατικό μηχανισμό πρέπει να φύγει από το ΠΑΣΟΚ.
Όμως πάντα κάποιοι εξαιρούνται.
Τις εξαιρέσεις τις γνωρίζουμε και δεσμευόμαστε να επανέλθουμε....
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΟΡΕΣΤΗΣ...

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.