Η πρώτη συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου ως πρωθυπουργός είναι γεγονός. Ο πρωθυπουργός επέλεξε τον κόσμο του Επενδυτή,εφημερίδα του φίλου του,Νίκου Φελέκη.Ο πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει τη θέση του απέναντι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και κυρίως απέναντι στους κυρίους Τρισέ και Αλμούνια τους οποίους κατηγορεί πως 6 χρόνια δεν έκαναν τίποτα, αφήνοντας να εννοηθεί πως τα είχαν βρει με την κυβέρνηση Καραμανλή,και τώρα δε θα πρέπει να ζητούν άμεσα λύσεις για όλα τα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας. Ο πρωθυπουργός σε αυτή την συνέντευξη δείχνει τη γραμμή που θα έχει η ελληνική κυβέρνηση τόσο στην επόμενη σύνοδο κορυφής στις αρχές του Δεκεμβρίου αλλά και πως θα αντιμετωπίσει τις [πιέσεις των Βρυξελλών για να παρθούν επώδυνα μέτρα εδώ και τώρα.
«Αυτοί που για σχεδόν έξι χρόνια ανέχτηκαν όλες τις αλχημείες και τις σπατάλες της προηγούμενης κυβέρνησης δεν μπορούν να απαιτούν από μια νέα κυβέρνηση να λύσει σε πενήντα ημέρες όλα όσα επισώρευσε η κυβέρνηση Καραμανλή.»
Σκληρή γραμμή είναι η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου,σε όσα σκληρά λένε καθημερινά οι εταίροι μας στην Ευρώπη.
Στη συνέντευξη ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρεται στα golden boys και girls και ξεκαθαρίζει πως η χρυσή εποχή για κάποιους έφτασε στο τέλος της.
«Δεν πρόκειται η κυβέρνηση να δεχθεί να πληρώσουν την κρίση τα αδύναμα στρώματα. Δεν μπορεί αυτοί που συνεχίζουν να απολαμβάνουν παχυλές αμοιβές και να παίρνουν υψηλά μπόνους να μας λένε «κόψτε τους μισθούς των εργαζόμενων και των συνταξιούχων»,λεει ο πρωθυπουργός.
Κατά συνέπεια όποιος ή όποια επιθυμεί να εργαστεί στο δημόσιο ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα θα πρέπει να κρατά μικρό καλάθι γιατί λεφτά δεν υπάρχουν
ΟΡΕΣΤΗΣ


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.