Αφού πέρασε ο πονόδοντος του πρωθυπουργού, θα προεδρεύσει αύριο στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει στις 10.30 το πρωί στην Ιπποκράτους.
Εκεί ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,για να ξεχνιόμαστε, θα αναφερθεί σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα ,οικονομία, ασφαλιστικό ,παιδεία αλλά και στις σχέσεις κράτους-κόμματος.
Υπάρχουν πολλοί που λένε στα πηγαδάκια πως «έτσι όπως πάει η κυβέρνηση Παπανδρέου θα ντρεπόμαστε να λέμε πως είμαστε ΠΑΣΟΚ» σχολιάζοντας τις μέχρι τώρα επιλογές της ηγεσίας για τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού.
Η αλήθεια είναι πως στο κόμμα τα πράγματα δεν είναι και τόσα καλά. Τα στελέχη και οι ψηφοφόροι που αγωνίστηκαν για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ περιμένουν τώρα και μετά από 5,5 χρόνια νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης να «βολευτούν» ,αλλά οι θέσεις δεν έρχονται.
Ο Γιώργος Παπανδρέου αύριο θα πει στα μέλη του πολιτικού συμβουλίου πως σε καμιά περίπτωση δε θα κομματικοποιήσει το κράτος και όποιος έχει τα προσόντα και θέλει να πάει στον κρατικό μηχανισμό πρέπει να φύγει από το ΠΑΣΟΚ.
Όμως πάντα κάποιοι εξαιρούνται.
Τις εξαιρέσεις τις γνωρίζουμε και δεσμευόμαστε να επανέλθουμε....
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΟΡΕΣΤΗΣ...

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.