Από τις πολλές διαθεσιμότητες ,μου φαίνεται ότι δεν θα υπάρχουν πλέον διαθέσιμοι αστυνομικοί. 

Ανακοινώνεται ότι με αποφάσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι κατωτέρω Αστυνομικοί:

  • Ένας Υπαρχιφύλακας και ένας Αστυφύλακας του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, για ελευθέρωση φυλακισμένου από αμέλεια και συγκεκριμένα για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους κατά την συνοδεία κρατουμένου, ο οποίος απέδρασε χθες από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και συνελήφθη μετά από αναζητήσεις.
  • Ένας Ανθυπαστυνόμος του Αστυνομικού Τμήματος Θήβας, διότι κατηγορείται ότι διέπραξε το ποινικό αδίκημα της ψευδορκίας στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης για την απόδραση κρατουμένου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, από την οικεία Υπηρεσία την 23-11-2009.

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι μισοί φυλάνε πολιτικούς, μοντέλα, δημοσιογράφους, οι άλλοι μισοί έχουν τεθεί ή θα τεθούν σε διαθεσιμότητα...Ξέφραγο Αμπέλι και πάλι!

25 Νοεμβρίου 2009 στις 5:08 μ.μ.  
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.