Του Δ. Νασόπουλου (ΤΑ ΝΕΑ)



Με τη μάχη της Αθήνας κορυφώνεται σήμερα η προεκλογική καμπάνια της Ντόρας Μπακογιάννη και του Αντώνη Σαμαρά, ενώ με τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα ανεβαίνει ο πυρετός που επικρατεί στην αξιωματική αντιπολίτευση, καθώςδείχνουν ότι ο αγώνας για τη γαλάζια διαδοχή παραμένει ανοιχτός και μπορεί να οδηγήσει και σε δεύτερο εκλογικό γύρο. 
Επικαλούμενοι τα μηνύματα από τις κομματικές οργανώσεις, στη Ρηγίλλης εκτιμούν πλέον ότι θα υπάρξει μαζική συμμετοχή στις κάλπες, η οποία θα υπερβαίνει κατά πολύ, όπως λένε, τον αριθμό των οργανωμένων μελών, που προσεγγίζει σήμερα τις 300.000. Κορυφαία κομματικά στελέχη ξορκίζουν το ενδεχόμενο μιας επαναληπτικής ψηφοφορίας, εκτιμώντας ότι θα ανοίξει ακόμη πιο βαθιές πληγές στη Ν.Δ. και θα επισφραγίσει την εικόνα διχασμού στο στελεχικό δυναμικό και τη βάση του κόμματος. Σε αυτό το κλίμα, στους κομματικούς διαδρόμους ήταν έντονη χθες η φημολογία περί απόσυρσης του Παν. Ψωμιάδη στο παρά 5΄, ώστε η διαδικασία για την εκλογή του νέου αρχηγού να ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής. Ο ίδιος ωστόσο, τονίζοντας και χθες ότι δέχεται «έντονες πιέσεις» προς αυτή την κατεύθυνση, απαντούσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι θα παραμείνει στην κούρσα της διαδοχής. «Το ρήμα “αποχωρώ” δεν υπάρχει στο δικό μου λεξιλόγιο» ήταν το δικό του μήνυμα, ενώ συνεργάτες του άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να προβεί σήμερα σε δημόσια δήλωση κλείνοντας τα σενάρια περί απόσυρσής του. 

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.