Την απόσυρση της τροπολογίας για τις γονικές παροχές και τις αυξήσεις σε ποτά και τσιγάρα ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, διευκρινίζοντας ότι το θέμα θα επανέλθει σε νέο νομοσχέδιο, το οποίο θα ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια της συνεδρίασης του διευρυμένου κοινοβουλευτικού τομέα εργασίας (ΚΤΕ) Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, όπου η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ενημέρωσε τους βουλευτές για τα θέματα οικονομίας.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες και θα έχει αναδρομική ισχύ.
Υ.Γ Τις προηγούμενες ημέρες αν δεν κάνω λάθος όλα τα δελτία ειδήσεων μετέδωσαν διαρροή κύκλων του Υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με την οποία επιλέχθηκε η διαδικασία κατάθεσης της τροπολογίας σε άσχετο νομοσχέδιο λόγω πίεσης χρόνου και προκείμένου να μην χαθούν 30 εκατ. ευρώ. Τώρα που αποσύρεται για να επανέλθει με αυτά τα 30 εκατομμύρια τι θα γίνει;

















Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.