Με καθυστέρηση τεσσάρων μηνών και αφού προηγήθηκε αρκετό παρασκήνιο στο Μέγαρο Μαξίμου και το υπουργείο Πολιτισμού, η ΕΡΤ απέκτησε από χθες... προσωρινό πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο. Ο Γιώργος Γαμπρίτσος, ηλεκτρολόγος μηχανικός, αναλαμβάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της κρατικής τηλεόρασης μέχρι... νεωτέρας, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.
Στην πραγματικότητα, πρόεδρος στην ΕΡΤ αναλαμβάνει ο δικηγόρος Θανάσης Παπαγεωργίου και διευθύνων σύμβουλος ο Γιώργος Γαμπρίτσος. Ο διαχωρισμός των θέσεων σε δύο διαφορετικά πρόσωπα- τη διαρχία στην ΕΡΤ είχε ανακοινώσει ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος- δεν μπορούσε να ανακοινωθεί στην παρούσα φάση. Αυτό θα γίνει τον επόμενο μήνα εφόσον δεν προηγήθηκε η νομοθετική ρύθμιση που θα διαχωρίζει τις δύο θέσεις σε διαφορετικά πρόσωπα.
Ο Γιώργος Γαμπρίτσος που αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος υπήρξε διευθύνων σύμβουλος της ΝetΜed Α.Ε., υπεύθυνος για τη στρατηγική του ομίλου στα νέα Μέσα. Στο παρελθόν είχε διατελέσει ιδρυτικό στέλεχος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Syned, θυγατρικής του ομίλου ΝetΜed. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και γενικός τεχνικός διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού Μega Channel και τη δεκαετία του ΄80 εργάστηκε μηχανικός ανάπτυξης και διευθυντικό στέλεχος στο τηλεοπτικό δίκτυο CΒS στη Νέα Υόρκη. Είναι απόφοιτος του Ρolytechnic University of Νew Υork, με πτυχίο Μaster of Science in Εlectric Εngineering. 

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.