Προσωπική ευχαριστήρια επιστολή του τέως πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή προς τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens Ελλάς, Μιχάλη Χριστοφοράκου, η οποία εστάλη μετά τις εκλογές του 2004, αποκαλύπτει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.


Στην επιστολή αναφέρεται:
«Κε Χριστοφοράκο,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη σας στην μεγάλη μας προσπάθεια για ένα νέο ξεκίνημα και να σας διαβεβαιώσω ότι η Κυβέρνηση έχει θέσει ως μείζονα στόχο της να κάνει τις προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο πραγματικότητα.
Με Εκτίμηση
Κώστας Καραμανλής»



Και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν τη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Χριστοφοράκος διέφυγε σκανδαλωδώς στο εξωτερικό ενώ ήταν σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα για την υπόθεση επί κυβέρνησης ΝΔ. Τα εύλογα ερωτήματα είναι αν η επιστολή διέρρευσε από την πλευρά Χριστοφοράκου που αποσκοπεί, τι άλλο περιλαμβάνει το έντυπο και ηλεκτρονικό του αρχείο και βέβαια για ποιο λόγο ο Πρωθυπουργός της χώρας ευχαριστεί τον μάνατζερ μιας πολυεθνικής; Μα το γράφει θα μου πείτε, για την υποστήριξη.Μία απάντηση μας την χρωστά ο κ Καραμανλής, δε νομίζετε; Τι είδους ήταν η υποστήριξη;

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.