Δ. ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ- ΒΗΜΑ ΟΝ LINE

Νεκρός εντοπίστηκε στις 13.30 στη παραλία Μπανάνα στα Βασιλικά Ζακύνθου ο Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου Βασίλειος Πατσούρης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος αξιωματικός φορώντας πολιτικά ρούχα σήμερα το πρωί πήγε κανονικά στο γραφείο του και συνομίλησε με τους συνεργάτες του. Περίπου στις 9.30 το πρωί ανέφερε στους συναδέλφους του ότι τις τελευταίες ημέρες έχει κάποιες ενοχλήσεις στα οστά και θα έφευγε για να πάει να τον εξετάσει ορθοπαιδικός.
Περίπου 20 λεπτά αργότερα αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται πεζός προς τη περιοχή Βασιλικά. Η τελευταία φορά που συνομίλησε με αξιωματικό της ΕΛ. ΑΣ ήταν στις 11 το πρωί. Αρχικά ο αστυνομικός επιχείρησε να βρει τον 51χρονο μέσω του υπηρεσιακού του κινητού τηλεφώνου και επειδή δεν τον έβρισκε τον κάλεσε στο προσωπικό οπότε ο Πατσούρης απάντησε και ο αξιωματικός του ανέφερε πως τον ζητούσε ο Εισαγγελέας Ζακύνθου για να τον ενημερώσει για τρέχοντα ζητήματα. Ο Αστυνομικός Διευθυντής του απάντησε «έρχομαι» και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.