Γερόλυκοι : (Κωμωδία) Οι ζωές δύο καλών φίλων και συναδέλφων αναστατώνονται, όταν μετά από κάποιες περίεργες καταστάσεις καταλήγουν να είναι υπεύθυνοι για τη φροντίδα 7χρονων διδύμων. 




Αμέλια : (Βιογραφική) Μια ματιά στη ζωή της θρυλικής αμερικανίδας πιλότου Amelia Earhart, που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια πτήσης πάνω από τον Ειρηνικό το 1937, σε μια προσπάθειά της να κάνει τον γύρω του κόσμου. 


Κελί 211 : (Δράση)  Η ιστορία δυο αντρών που βρίσκονται αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια μιας εξέγερσης στη φυλακή. Από τη μια ο φυλακισμένος που ηγείται της εξέγερσης, ακαι από την άλλη ένας νεαρός φύλακας που στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύγκρουση προσποιείται τον φυλακισμένο. 






Το Κορίτσι που Επαιζε με τη Φωτιά : (Θρίλερ)  Πρόκειται για τη δεύτερη μέρος τριλογίας που ξεκίνησε με την ταινία "Το κορίτσι με το τατουάζ" . Δυο δημοσιογράφοι που ξεσκέπασαν ένα κύκλωμα λαθρεμπορίας, βρέθηκαν δολοφονημένοι. Η Lisbeth Salander είναι η κύρια ύποπτος και το ανθρωποκυνηγήτό με την αστυνομία ξεκινά. Την ίδια στιγμή, ο Mikael Blomkvist, ο εκδότης του περιοδικού Millennium που έχει πείρα από αστυνομικές υποθέσεις, δεν θα πιστέψει αυτό που ακούει στις ειδήσεις. Βέβαιος για την αθωότητα της Lisbeth, θα προσπαθήσει να την βρει πρώτος αυτός.



Στη Χώρα των Μαγικών Πλασμάτων : (Φαντασίας)   Η ιστορία του μικρού σκανταλιάρη Max, που ζει στο δικό του κόσμο, σε ένα δάσος όπου υπάρχουν πολλά άγρια πλάσματα, τα οποία τον χρήζουν αρχηγό τους.  


Λίβανος : (Πολεμική) : Τον Ιούνιο του 1982 πραγματοποιήθηκε η ισραηλινή εισβολή στο Λίβανο. Τα μέλη μιας ομάδας στρατιωτών εισέρχονται σε μία εχθρική πόλη για να την ερευνήσουν. Μια φαινομενικά απλή αποστολή καταλήγει σε εφιάλτη.  

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.