Α. ΡΑΒΑΝΟΣ( ΒΗΜΑ)

Αποφασισμένος να σφίξει τα λουριά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας φέρεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντ. Σαμαράς , σε μια προσπάθεια να προλάβει μελλοντικά φαινόμενα δυσλειτουργίας που αποδυναμώνουν τη δημόσια εικόνα του κόμματος. «Η ΝΔ είναι σαν ένα αεροσκάφος που είναι έτοιμο να απογειωθεί και κάποιοι το κρατάνε με συρματόσχοινα» έλεγε προβληματισμένος στο «Βήμα» έμπειρος κοινοβουλευτικός παράγοντας της ΝΔ. Οι πρώτες ημέρες του 2010 σε κοινοβουλευτικό επίπεδο δεν είναι και οι καλύτερες για τη ΝΔ, καθώς εντοπίζεται σημαντικό πρόβλημα στη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σε συνδυασμό με την πολυφωνία. Παράλληλα διαπιστώνονται και δυσλειτουργίες στη σκιώδη «κυβέρνηση» του κ. Σαμαρά, καθώς οι περισσότεροι τομεάρχες κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς, ενώ ακόμη και οι επικεφαλής των διαφόρων γραμματειών του κόμματος είναι «ωσεί παρόντες».
«Ολοι κρίνονται και πλέον η αξιολόγηση θα είναι περισσότερο αυστηρή» μεταδίδεται από υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη, ενώ επισημαίνεται ότι ο κ. Σαμαράς θα παρακολουθεί πολύ στενά τομεάρχες και γραμματείς, επιδιώκοντας τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα ώστε να εμφανίζεται η ΝΔ στη Βουλή σαν ένας συντεταγμένος στρατός και να μη δίνει την ευκαιρία στην κυβερνητική πλειοψηφία να τη χαρακτηρίζει «ασκέρι», όπως είπε προχθές ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ κ. Χρ.Παπουτσής.


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.