«Δεν θα κυβερνήσω πάνω σε ερείπια», δήλωσε στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει εικόνα γενικευμένης απραξίας και χαλαρότητας, και δουλειά της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να χτυπά την καμπάνα: «το ότι στηρίζουμε την κυβέρνηση σε αυτά που είναι απαραίτητα για να ξεπεράσουμε την κρίση, δεν σημαίνει ότι παραιτούμαστε Όπως δεσμεύτηκα να τους στηρίζω στα δύσκολα, έτσι θα τους βαράω βαριά 'καμπάνα' όταν παραπαίουν. Η οικονομία δεν σηκώνει τέτοια καμώματα» σημειώνει ο κ. Σαμαράς.
    Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς εκφράζει -εκ νέου- τη διαφωνία της ΝΔ στο κλείσιμο των δρόμων από τις αγροτικές κινητοποιήσεις οι οποίες, όπως σημειώνει, «μας προειδοποιούν για πολύ χειρότερα». Δυστυχώς, προσθέτει, η Πολιτεία δεν έχει αγροτική πολιτική, αλλά πολιτική διανομής επιδοτήσεων και άλλων ενισχύσεων. «Και αυτό το έλλειμμα πολιτικής διαχρονικά θα παράγει όλο και περισσότερη απελπισία στους αγρότες, όλο και περισσότερα μπλόκα».

   
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.