Τελικά μάθαμε τι φταίει και έχουμε γίνει παγκοσμίως ρεζίλι με τα χάλια της οικονομίας μας και τα παραποιημένα στοιχεία που δίναμε στην ευρωπαϊκή ένωση. Και το μάθαμε μάλιστα από τον καθ΄ύλην αρμόδιο, τον πρώην τσάρο της ελληνικής οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη. Βγήκε λοιπόν στον Real και μας είπε ότι ο ίδιος είχε εισηγηθεί λέει επώδυνα μέτρα αλλά κάτι η ισχνή πλειοψηφία της Κυβέρνησης  κάτι οι κρατιστές και λαικιστές του κόμματος τα μέτρα δεν ελήφθησαν ποτέ. Υποθηκεύσατε δηλαδή το μέλλον μας επειδή κάποιοι αντιδρούσαν στην σκληρή πολιτική που θέλατε να εφαρμόσετε. Και γιατί δεν παραιτηθήκατε; Άσε που δεν θυμάμαι και πολλούς να σας τα χώνουν για την πολιτική σας εκτός ίσως από τον Γιάννη Μανώλη. Λες να ευθύνεται ο Μανώλης για το χάλι μας;
Και για να γελάσουμε και λίγο ακούστε τον Γιώργο Αλογοσκούφη να μιλά για την αξιοπιστία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ.






Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.