Η Aστυνομία συνέλαβε τελικά την Ελενα Σκορδέλη, γνωστή τηλεπαρουσιάστρια της κυπριακής τηλεόρασης και μέτοχο του τηλεοπτικού καναλιού του συγκροτήματος, το όνομα της οποίας είχε εμπλακεί από την αρχή στις έρευνες της Aστυνομίας, αλλά και τον αδελφό της Τάσο Κρασοπούλη, που θεωρούνται ύποπτοι ως οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος.
Οι συλλήψεις έγιναν ύστερα από ομολογία-σοκ του ενός από τους τρεις υπόπτους που κρατούνται ως οι εκτελεστές του φόνου, αλλά επίσημα η Αστυνομία δεν ανακοίνωσε τα ονόματα των συλληφθέντων.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ένας από τους τρεις που τελούν υπό οκταήμερη κράτηση (Θεοφάνης Χατζηγεωργίου, 29 χρόνων, Ανδρέας Γρηγορίου, 32 χρόνων, και Κώστας Προεστός, 37 χρόνων) «έσπασε» κατά τις πολύωρες εξαντλητικές ανακρίσεις και ομολόγησε τα πάντα. Δηλαδή, ενοχή στη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος από τους ίδιους το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου και κατονόμασε τη Σκορδέλη και τον αδελφό της Τάσο Κρασοπούλη ως τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από το «συμβόλαιο θανάτου» του άτυχου Αντη Χατζηκωστή, λόγω οικονομικών διαφορών που είχαν. Ο ίδιος ύποπτος φέρεται να ομολόγησε στην Αστυνομία πού βρίσκεται και το φονικό κοντόκαννο όπλο.

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.