Γράφει ο Λυσίας

Αφού επιτέλους έβαλε μπρος, τον μηχανισμό τακτοποίησης, των θεμάτων της ΕΡΤ,
Ο υπουργός κ. Γερουλάνος, καλό θα είναι, να δώσει προσοχή και μεγάλη μάλιστα, στο θέμα των εξωτερικών παραγωγών.
Κοντεύουν να μετατρέψουν την δημόσια τηλεόραση, σε video club, που όλη της η δουλειά είναι να παίρνει την…κασέτα (ή DVD) έτοιμη και αυτή απλά να το προβάλλει. Με όλο της το, ικανό πραγματικά, δυναμικό, να κάθεται. Να εκπληρώνει απλά, μια….¨ κοπιαστική¨ απ’την αδράνεια, αργομισθία….
Κι αυτό γιατί ο κ. Παναγόπουλος (και κάποιοι φυσικά προκάτοχοί του) για να εισπράττουν τις τεράστιες ( και….αφορολόγητες ) προμήθειές τους, έδιναν όλες μα όλες τις παραγωγές, με απίστευτα υπερβολική υπερτιμολόγηση, σε εξωτερικούς παραγωγούς.
Σε εταιρείες που ανήκουν, στον Μπόμπολα η μια, στον Τεγόπουλο η άλλη, στο γνωστό συγκρότημα του Χρήστου Λαδά η τρίτη και πάει λέγοντας. Στις ........
γνωστές οικογένειες, που μας τα παίρνουν απ’ όλες τις μεριές….
Εάν δεν είναι ικανή η δημόσια τηλεόραση, να κάνει μια εσωτερική παραγωγή, τότε τί τα θέλει, αυτά τα υπέρ - εξοπλισμένα στούντιο; Τα τέλεια ψηφιακά μηχανήματα και την στρατιά των υπαλλήλων. Έχει άριστο τεχνικό και δημιουργικό δυναμικό η ΕΡΤ. Κάποιος πρέπει πια να το αφυπνίσει….
Όχι άλλες παραγωγές κύριε υπουργέ, βορά στους πλουτοκράτες που μας ρουφάνε το αίμα. Όχι πλέον εξωτερικές αναθέσεις.
Δείξτε πλέον την δυναμική σας. Αλλά και τις σοσιαλιστικές αρχές σας.
Δείξτε ότι είστε ικανός για ανατροπές. Και μείς μαζί σας.

ΛΥΣΙΑΣ 




Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.