Α. ΡΑΒΑΝΟΣ (ΤΟ ΒΗΜΑ)
Με τη γραμμή «όλα στο φως» και «δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε» θα προσέλθει τις επόμενες ημέρες στη Βουλή η Νέα Δημοκρατία, η οποία θα ψηφίσει υπέρ της σύστασης εξεταστικών επιτροπών για το Βατοπαίδι και τη Siemens. Παρά την απόφαση του προέδρου της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά να υπερψηφίσει τη συγκρότηση των προαναφερθεισών δύο Εξεταστικών και των άλλων που θα προτείνει το ΠαΣοΚ, η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκ των πραγμάτων καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη. Και αυτό διότι αναμένεται να πιεστεί ιδιαίτερα, αφού θα κληθούν να απολογηθούν κορυφαία στελέχη των κυβερνήσεων του κ. Κ. Καραμανλή, αλλά και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, εξέλιξη η οποία μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στις λεπτές εσωκομματικές ισορροπίες.
«Η θέση της ΝΔ είναι διαυγής και κρυστάλλινη» μεταδίδουν από τη Ρηγίλλης και επιμένουν ότι η εντολή την οποία έλαβε ο κ. Σαμαράς στις εσωκομματικές εκλογές ήταν«να πάει μπροστά και να μην εγκλωβιστεί στο παρελθόν». Ως εκ τούτου στο επιτελείο του προέδρου της ΝΔ θεωρούν ότι η παρουσία του κόμματος στις εξεταστικές επιτροπές και η στάση του για διερεύνηση όλων των υποθέσεων θα βοηθήσουν στην ανάκτηση του ηθικού πλεονεκτήματος που χάθηκε εντελώς το τελευταίο διάστημα της διακυβέρνησης του κ. Καραμανλή, κυρίως από τις πράξεις υπουργών και στελεχών. 

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.