Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης εφημερίδας "Real News", μέσα στις 100 σελίδες του ημερολογίου, που καλύπτουν την περίοδο 2004 - 2007, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος καταγράφει όλες τις συναντήσεις και τις επαφές με τους κ.κ. Μητσοτάκη, Μπακογιάννη, Αντώναρο, Αβραμόπουλο, Παπαθανασίου, Αλογοσκούφη, Σιούφα, Γιακουμάτο, Νάκο, Καλαφάτη, Βουλγαράκη, Λιάπη, Σαλμά, Παμπούκη, Τσουκάτο, Γείτονα, Δούκα, Αγγέλου, Ζαγορίτη, Τσοχατζοπούλου κ.α.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, στην ατζέντα ο Μ. Χριστοφοράκος φαίνεται να είχε συχνές επαφές με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, 
Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον βουλευτή της Ν.Δ.Κυριάκο Μητσοτάκη, ακόμα και μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2007 και ενώ είχαν ήδη ξεκινήσει οι αποκαλύψεις για τα μαύρα ταμεία της Siemens. (newsit)

(ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)



Στη στήλη με τα ραντεβού τους πρώτους μήνες του 2005 εμφανίζεται το όνομα του Γιώργου Βουλγαράκη, ενώ το ίδιο διάστημα υπάρχουν συχνές αναφορές και του ονόματος του Γιάννη Παπαθανασίου. Ο Γιώργος Αλογοσκούφης, ως υπουργός Οικονομικών καταγράφεται στη λίστα των επαφών. Δείπνο με τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευάγγελο Αντώναρο φαίνεται να έχει σημειώσει ο Μ. Χριστοφοράκος στις 12 Μαΐου 2005.
Στο ημερολόγιο αναφέρεται ακόμα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο τότε υπουργός ΑνάπτυξηςΔημήτρης Σιούφας και ο Λευτέρης Ζαγορίτης, με τον οποίο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Χριστοφοράκος συναντήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 2007.
Ο τότε υφυπουργός Οικονομικών 
Πέτρος Δούκας και ο βουλευτής Μάριος Σαλμάς είναι στη λίστα των ανθρώπων που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον άλλοτε ισχυρό άντρα της Siemens. Στο ημερολόγιο αναφέρεται πρόσκληση για τον Ιππικό Όμιλο στον Παράδεισο Αμαρουσίου από τον τότε υφυπουργό Εσωτερικών Θανάση Νάκο, ενώ υπάρχουν ακόμα τα ονόματα του τότε υφυπουργού Απασχόλησης Γεράσιμου Γιακουμάτου, του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης,Νίκου Στεφάνου και του υφυπουργού ανάπτυξης στη δεύτερη θητεία Καραμανλή, Σταύρου Καλαφάτη.

Όπως επισημαίνει στο δημοσίευμα της η εφημερίδα "Real News", ο Μ. Χριστοφοράκος είχε στενές σχέσεις και με την τότε αντιπολίτευση. Στις σελίδες του ημερολογίου αναφέρονται τα ονόματα 
Τσουκάτος καιΓείτονας. Ραντεβού τον Μάρτη του 2005 φαίνεται να έκλεισε ο Χριστοφοράκος με τον σημερινό υπουργό Επικρατείας παρά τω πρωθυπουργό, Χάρη Παμπούκη. Τρεις φορές αναφέρεται το όνομα τηςΑρετής Τσοχατζοπούλου, κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος είχε συχνή επαφή με την 
Ντόρα Μπακογιάννη -την περίοδο που ήταν δήμαρχος Αθηναίων- πριν από τη συνάντηση της Γερμανίας.

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.