Έκρηξη» στις γεννήσεις αυτό το φθινόπωρο προβλέπουν οι μαιευτήρες στη Μ. Βρετανία, καθώς οι έντονες χιονοπτώσεις και οι παγωμένοι δρόμοι κράτησαν πολλούς Βρετανούς στο σπίτι τους φέτος το χειμώνα.
Τα μαιευτήρια ετοιμάζονται για αύξηση των συλλήψεων από τα ζευγάρια που περιορίστηκαν σπίτι τους επί ημέρες και νύχτες, στη διάρκεια του πιο κρύου χειμώνα των τελευταίων πέντε δεκαετιών.
Μελέτες έχουν δείξει απότομη αύξηση των γεννήσεων εννέα μήνες μετά από βαριά χιονόπτωση ή μετά από εκτεταμένη διακοπή ρεύματος.
Σύμφωνα με το Βασιλικό Κολέγιο Μαιευτήρων (RCM), η απότομη αυτή αύξηση λόγω του χιονιά φέτος το φθινόπωρο θα σημειωθεί ακριβώς μετά την αναμενόμενη αύξηση των γεννήσεων που οφείλεται κάθε χρόνο στις αυξημένες συλλήψεις κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.
«Σε ολόκληρη τη χώρα, οι άνθρωποι έμεναν σπίτι τους ή έσπευδαν να γυρίσουν νωρίς από τη δουλειά τους για να αποφύγουν την επιδείνωση του καιρού έως το βράδυ. Κάποιοι από αυτούς απλώς τρελαίνονταν - κάποιοι άλλοι έβρισκαν τρόπους να περάσουν καλά» σχολιάζει η Jacque Gerrard, διευθύντρια του RCM.
«Περιμένουμε διπλή αύξηση από τον Σεπτέμβριο, πέραν της συνήθους αύξησης από τις συλλήψεις των Χριστουγέννων» δήλωσε η κ. Gerrard.

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες , ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.