Mπορεί η χώρα να έχει φτάσει στα πρόθυρα της χρεωκοπίας αλλά οι Ελληνες περί άλλων τυρβάζουν.. Ισως καταλυτικό ρόλο στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί να έπαιξε το γεγονός ότι για πολλά χρόνια οι κομματικές ηγεσίες αρνιόταν πεισματικά να πουν την αλήθεια.Μπορεί και η απολιτίκ κατάσταση να οδηγεί σε μια κοινωνία απορυθμισμένων ανακλαστικών.
  Αποτέλεσμα η χώρα να περνά μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που θα αλλάξει δραματικά την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και την ποιότητα των αποφάσεων της πολιτικής εξουσίας αλλά να ασχολούνται με τ
ο διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη, τις οικονομικές απολαβές της και αν τελικά υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη ζωή της...
Οι κερδοσκόποι ροκανίζουν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας και το 
star ξεπερνά το δελτίο του Mega σε θεαματικότητα αναμασώντας τις τελευταίες κουτσομπολιστικες λεπτομέρειες για το χωρισμό..Το τι θα κάνει η εθνική Ελένη στη ζωή της θα το μάθουμε, το τι θα κάνουμε σαν λαός μάλλον θα μας το πουν οι ξένοι που θα πάρουν και τις αποφάσεις... (elevengr.blogspot.com)

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.