Ποιοί είναι οι έλληνες πολιτικοί που τρέμουν με μία πιθανή δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο.

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας απειλεί να βάλει ένα βίντεο σοκ που θα ανατρέψει τα δεδομένα που ξέραμε στην υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Μιχάλης Χριστοφοράκος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ελλάδα η Εξεταστική για την υπόθεση 
Siemens, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος καταγγέλλει στην εισαγγελέα Μονάχου ότι βιντεοσκοπήθηκε παρανόμως από κρυφές κάμερες μέσα σε βίλα επιχειρηματία στη Γερμανία να μιλά για τις συναλλαγές του με πολιτικά πρόσωπα της Ελλάδας.

Στο βίντεο αυτό φέρεται να έχουν βιντεοσκοπηθεί και οι αναφορές του Μιχάλη Χριστοφοράκου για τις χρηματοδοτήσεις των ελληνικών κομμάτων, αλλά και όσα έλεγε για τον τρόπο που έκλεινε τις συμφωνίες η εταιρεία 
Siemens στην Ελλάδα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη με το βίντεο ο Μιχάλης Χριστοφοράκος απέλυσε τον δικηγόρο του, ο οποίος τον είχε φέρει σε επαφή με τους ανθρώπους που τον βιντεοσκόπησαν παράνομα, ενώ κατέθεσε και μηνυτήρια αναφορά.

Το αποκαλυπτικό είναι πως το συγκεκριμένο βίντεο σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, ενώ έχει ενημερωθεί και η ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία προς το παρόν δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη κίνηση.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, νέα στοιχεία απο τη δικογραφία του σκανδάλου της Siemens  αποκαλύπτουν τις σχέσεις του Μ. Χριστοφοράκου με πολιτικά πρόσωπα.  Ευχετήριες κάρτες και δώρα είχε ανταλλάξει με τους κκ. Δημήτρη Σιούφα, Γιάννη Παπαθανασίου, Μιχάλη Λιάπη, Πέτρο Δούκα, Ντόρα Μπακογιάννη και Γιώργο Σαλαγκούδη. (newsit.gr)

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.