Ρεπορτάζ: Ε. Χρυσολωρά
Εφαρμόζοντας μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της Ένωσης διαδικασία, η Κομισιόν θέλει να διασφαλίσει ότι το έλλειμμα θα μειωθεί οπωσδήποτε φέτος τουλάχιστον στο 8,7% του ΑΕΠ, όπως έχει υποσχεθεί η κυβέρνηση, αλλά παράλληλα να υποχρεώσει την Ελλάδα να αρχίσει μια σειρά από δύσκολες διαρθρωτικές αλλαγές στο Ασφαλιστικό, την αγορά εργασίας και το σύστημα περίθαλψης, ώστε να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της. Ταυτόχρονα, αρχίζει η διαδικασία προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα ψεύτικα στατιστικά στοιχεία που έδινε η προηγούμενη κυβέρνηση.
Οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Αλμούνια και η ανακοίνωση της Επιτροπής ήταν επιφυλακτικές, παρά τις προχθεσινές ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού για τα πρόσθετα επώδυνα μέτρα, με την «πλήρη υποστήριξη» της Επιτροπής στο δύσκολο καθήκον της Ελλάδας. 

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.