Πλαστά έγγραφα που βεβαίωναν ότι πάσχουν από τύφλωση και δικαιούνταν το προβλεπόμενο κοινωνικό επίδομα που κυμαίνεται από 300-400 ευρώ μηνιαίως, διέθεταν δεκαεννέα άτομα τα οποία, όμως, εντοπίσθηκαν από τους ελεγκτές της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης της νομαρχίας Πειραιά και τώρα αντιμετωπίζουν τον εισαγγελέα, ενώ παράλληλα κλήθηκαν να επιστρέψουν τα χρήματα που είχαν λάβει ως βοήθεια.
Ήδη, έξι από τους υποτιθέμενους δικαιούχους επέστρεψαν το ποσό των 10.284 ευρώ που είχαν λάβει παράνομα, οι δε υπόλοιποι δεκατρείς οφείλουν 26.657 ευρώ, ποσόν που όπως διαβεβαίωσαν θα επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν.
Την κομπίνα με τα πλαστά πιστοποιητικά εξακρίβωσε η νομαρχία Πειραιά όταν δέχθηκε καταγγελία για άτομο που αν και δεν ήταν τυφλό ελάμβανε κάθε μήνα το επίδομα τυφλότητας, ενώ στην έρευνα που έγινε σε συνεργασία με τη διοίκηση του «Τζάνειου» νοσοκομείου Πειραιά διαπιστώθηκε ότι η υπογραφή του διοικητικού διευθυντή ήταν πλαστογραφημένη. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο γιατρός που βεβαίωσε τη βλάβη του ασθενούς είχε συνταξιοδοτηθεί πριν χρόνια.

ΠΛΑΤΩΝ

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.