«Τι κάνεις αν η χώρα σου βρίσκεται σε οικονομική κρίση, όταν υπάρχει έλλειψη αξιοπιστίας, όταν μπορεί να χρειαστεί να καταφύγεις σε περίπτωση ανάγκης στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για δάνειο και παράλληλα τυχαίνει να βρίσκεσαι στο Νταβός, το ιδανικό μέρος για να συναντηθείς με τους ηγέτες του κόσμου, ώστε να διευθετηθεί το θέμα ; Αν είστε Γιώργος Παπανδρέου, η απάντηση είναι τρυπώστε σε ένα κινηματογράφο παρακολουθώντας το Avatar για δύο ώρες.»

Αυτό ήταν απόσπασμα άρθρου στη Daily Telegraph, όπου επιτίθεται στο Γιώργο Παπανδρέου επειδή σαν άνθρωπος και αυτός πήγε και είδε μία ταινία εκεί στο Νταβός, ενώ όπως σημειώνει το άρθρο, θα έπρεπε να εργάζεται για το «νοικοκύρεμα» των οικονομικών της Ελλάδας. Και το κείμενο ολοκληρώνεται ως εξής :  «Συνεπώς, ο κ. Παπανδρέου έχει πολλά να κάνει αυτή την εβδομάδα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι επέλεξε να περάσει λίγο από τον ελεύθερο χρόνο του βλέποντας μία από τις καλύτερες ταινίες αποδράσεων όλων των εποχών. Αν και οι επενδυτές μπορεί να είχαν διαφορετική άποψη για τη κίνηση αυτή του έλληνα πρωθυπουργού».

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.