Όπως πάει, δεν θα το μάθουμε ποτέ. Η πρώτη έρευνα που έγινε αμέσως μετά το συμβάν το Δεκέμβρη του 2008, απέβη άκαρπη. Στην αρχή η αστυνομία έλεγε πως επρόκειτο για προσωπική διαφορά, ακόμη και για ερωτικό καυγαδάκι που κατέληξε σε θανατηφόρα επίθεση. Τα παπαγαλάκια της ΕΛ.ΑΣ, μαζί φυσικά και οι αστυνομικοί ρουφιάνοι, συγνώμη συντάκτες των καναλιών, έλεγαν πως οι Έλληνες δεν ρίχνουν βιτριόλι - μάλλον είναι Ρώσσοι, Ρουμάνοι ή Βούλγαροι που ήθελαν να την τρομάξουν. Είχε ακουστεί ακόμη και πως η Κούνεβα ήταν μπλεγμένη σε λαθρεμπόριο βρεφών!
Ο mucho Χρυσοχοϊδης αποφάσισε πριν μήνες να ξεκινήσει 2ο κύκλο ερευνών για την υπόθεση - και αυτός όμως, δεν οδήγησε πουθενά. Δεν προέκυψαν νέα στοιχεία, δεν εντοπίστηκαν οι δράστες, δεν τιμωρήθηκε το έγκλημα.. παρά τη περιγραφή που έδωσε η Κούνεβα με όσες λεπτομέρειες θυμόταν για το μοιραίο εκείνο βράδυ.
 
ΠΛΑΤΩΝ

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.