Του Α. ΡΑΒΑΝΟΥ
Παγίδα στον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά στήνει ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης με αφορμή τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens. «Θα ξυπνήσουν μνήμες από το 1993» προέβλεψε χθες το μεσημέρι κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, μόλις πληροφορήθηκε ότι από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη έλεγαν πως ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος εμφανίζεται αποφασισμένος, εφόσον προσκληθεί, να παραστεί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και να καταθέσει.

Ο κ. Μητσοτάκης με την κίνηση αυτή ουσιαστικά προκαλεί την κλήτευσή του. Το κάνει γιατί επιθυμεί να πάει στη Βουλή και να μιλήσει «για όλους και για όλα» και ετοιμάζεται κατά τους συνομιλητές του να «αποκαλύψει» νέα στοιχεία. Επιθυμεί να επαναλάβει το πώς έπεσε κυβέρνησή του το 1993 και δείχνει διατεθειμένος να υπερασπιστεί την πολιτική τιμή της οικογένειάς του, του ιδίου και των παιδιών του, της κυρίας 
Ντόρας Μπακογιάννη και του κ. Κυρ. Μητσοτάκη .

Επί της ουσίας ο κ. Μητσοτάκης απειλεί τον κ. Σαμαρά και του στέλνει μήνυμα ότι μπορεί να πλήξει με... ρουκέτες τη Ρηγίλλης και να θρυμματίσει την εικόνα της ΝΔ, ξύνοντας πληγές από το παρελθόν. Γνωρίζει πολύ καλά ότι ορισμένα κομματικά στελέχη που είναι κοντά στον κ. Σαμαρά θα επιχειρήσουν με αφορμή και τις εργασίες της Εξεταστικής να αποδυναμώσουν και να ρίξουν λάσπη στα παιδιά του. 

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες , ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.