8.2.10
στις
3:25:00 μ.μ.
|
Όσοι καταναλώνουν δύο ή περισσότερα αναψυκτικά που περιέχουν ζάχαρη, σε εβδομαδιαία βάση, έχουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο στο πάγκρεας, ένα σπάνιο αλλά θανατηφόρο τύπο καρκίνου, ανακοίνωσαν σήμερα ερευνητές.
Όσοι, αντίθετα, πίνουν χυμό πορτοκάλι αντί για αναψυκτικό, δεν διατρέχουν τον ίδιο κίνδυνο, προκύπτει από μελέτη σε δείγμα 60.000 εθελοντών, η οποία διεξήχθη στη Σιγκαπούρη.
Αναρτήθηκε από
Stazei Farmaki
Ετικέτες
ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ,
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου