Οργισμένα είναι τα κυβερνητικά στελέχη με όσα υποστήριξε ο κος Προβόπουλος στη Βουλή.Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για προσπάθεια επιμερισμού ευθυνών. Σημείωσε πως το ΠΑΣΟΚ ήταν αντιπολίτευση όταν ο κύριος Προβόπουλος έκανε την ενημέρωση για το έλλειμμα. «Μας είπε εκτιμήσεις ο κος Προβόπουλος και μετά ανακαλύψαμε τεράστια απόκλιση από όσα μας έλεγε η κυβέρνηση Καραμανλή» λένε κορυφαία κυβερνητικά στελέχη.

Όταν στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ετέθη η ερώτηση αν ο κος Προβόπουλος χαίρει της εμπιστοσύνης της κυβέρνησης ο Γιώργος Πεταλωτής απάντησε με νόημα ,πως η κυβέρνηση κάνει καλά τη δουλειά της και είναι η μόνη αρμόδια για τη χάραξη της οικονομικής πολιτικής.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος σε ένα σήριαλ που πολλοί εκτιμούν πως μόλις τώρα είδαμε το πρώτο επεισόδιο.

Για όσα έχουν συμβεί έχει ενημερωθεί ο πρωθυπουργός που μόλις επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο.
ΟΡΕΣΤΗΣ


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.