Αναδημοσίευση απο το preza tv

Σε «χρυσωρυχεία» έχουν εξελιχθεί οι θέσεις πώλησης κουλουριών σε προνομιακά πόστα στο κέντρο της Αθήνας. Με ετήσιο τζίρο που φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις και τα 400.000 ευρώ, έχουν αναδειχθεί σε εξαιρετικά κερδοφόρες επιχειρήσεις, παρ όλο που η πραμάτεια τους χωράει μόλις σε δύο καλάθια.
Αξίζει μόνο να αναφερθεί ότι στα κεντρικά σημεία υπολογίζεται ότι πωλούνται από 1.000 μέχρι 3.000 κουλούρια. Η τιμή του μεγάλου κουλουριού έχει φτάσει τα 60 λεπτά, ενώ τα κριτσίνια και τα μεσαία κουλούρια πωλούνται 40 λεπτά το καθένα.

Εύκολα λοιπόν συμπεραίνεται γιατί οι ενδιαφερόμενοι προσφέρουν «γη και ύδωρ» προκειμένου να αποκτήσουν τις σχετικές άδειες, όταν αυτές βγαίνουν σε πλειστηριασμό από τον Δήμο Αθηναίων.
Η μεγάλη προσφορά έχει φτάσει τις τιμές ενοικίασης σε δυσθεώρητα ύψη που λίγοι μπορούν να τα προσεγγίσουν. Μία θέση, που έχει έκταση μόλις ένα τετραγωνικό μέτρο, κοστίζει από 600 έως 4.760 ευρώ μηνιαίως!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η άδεια κουλουρά στην οδό Αθηνάς (Ομόνοια), η οποία ύστερα από ένα ανελέητο «χτύπημα» στον πλειστηριασμό έφτασε στα 120.000 ευρώ ετησίως. Ωστόσο, όταν ο... νικητής κατάλαβε ποιο ήταν το αντίτιμο, αρνήθηκε να την παραλάβει και ζήτησε πίσω τα λεφτά του. Τελικώς, ο πλειστηριασμός κηρύχθηκε άγονος και ύστερα από τις απαιτούμενες διαδικασίες δόθηκε σε άλλον δικαιούχο με ενοίκιο 2.500 ευρώ τον μήνα.


Δηλαδή ο καστανάς τί πληρώνει και πόσα βγάζει?


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OPOIOS NOMIZEI OTI MPOREI NA POYLHSEI ESTO ENA KOYLOYRAKI ETSI EYKOLA TON EFAGE H MARMAGKA.

EINAI ENA EPAGGELMA PROSTATEYOMENO APO THN MAFIA TOY KOYLOYRIOY.

1 Δεκεμβρίου 2009 στις 8:40 π.μ.  
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.