Η πορεία της οικονομίας-ποια πορεία δηλαδή η κατρακύλα- και ο ρόλος του κόμματος  κυριάρχησαν στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Ο Γ. Παπανδρέου χαρακτήρισε τραγική  την κατάσταση της οικονομίας ενώ εμφανίστηκε αποφασισμένος να μην επιτρέψει την κομματοποίηση του κρατικού μηχανισμού.
 «Δεν βρήκαμε καν το μαξιλάρι που μας έλεγαν ότι υπήρχε», είπε ο πρωθυπουργός και καταλόγισε στην προηγούμενη κυβέρνηση την αποκλειστική ευθύνη για την σημερινή κατάσταση.
 Παράλληλα, επεσήμανε πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει τις προσπάθειες ανάταξης της οικονομίας, προσθέτοντας, ωστόσο, πως θα χρειαστεί χρόνος «για να αλλάξουμε νοοτροπίες και συνήθειες».
 Απαντώντας στην εσωκομματική κριτική, ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως «δεν θα επιτρέψουμε το ΠΑΣΟΚ να γίνει κράτος», επισημαίνοντας πως οι ρόλοι κόμματος - κυβέρνησης είναι συμπληρωματικοί, αλλά και διαφορετικοί.


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.