Από "ΤΑ ΝΕΑ"
ΜΑΧΗ κατά μέτωπο ανάμεσα στα δύο επιτελεία δόθηκε χθες και για τις πρόωρες εκλογές στις οποίες κατέφυγε ο Κ. Καραμανλής. Η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι ουδέποτε εισηγήθηκε επίσπευση των εκλογών, αλλά από τη στιγμή που ο απερχόμενος πρόεδρος του κόμματος τις αποφάσισε, εκείνη στήριξε την επιλογή του και «δεν κρύφτηκε». Ο Αντ.Σαμαράς επέμεινε να συγκαταλέγει την αντίπαλό του στους «καπεταναίους της ήττας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε: «Δεν είναι κακό να κάνει κανείς μιαν εσφαλμένη εκτίμηση. Κακό είναι να προσπαθείς να το κρύψεις εκ των υστέρων. Και να ζητάς από πάνω και τα ρέστα...».

Η απάντηση από το επιτελείο της κ. Μπακογιάννη ήταν άμεση και αναδεικνύει και το άγριο σκηνικό που διαμορφώνεται λίγο πριν από τις γαλάζιες κάλπες: «Καπεταναίοι της ήττας ήταν αυτοί που στις τελευταίες εκλογές κρύφτηκαν στην εκλογική περιφέρειά τους όταν άλλοι έδιναν μάχη για την παράταξη. Και όσο για την ενότητα την επόμενη ημέρα, ευτυχώς ορισμένοι συνειδητοποίησαν έστω και αργά ότι “δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”». 


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.