Ρεπορτάζ:'Αρης Ράβανος(ΤΟ ΒΗΜΑ)


Να σταματήσει τις εσωτερικές αντιπαραθέσεις και κυρίως να αποδυναμώσει την κριτική που ασκείται από βουλευτές και στελέχη της ΝΔ στις κυβερνήσεις του κ. Κ. Καραμανλή επιχειρεί ο κ. Αντ. Σαμαράς . Υστερα από αρκετές παλινωδίες το τελευταίο διάστημα, όπου αρκετά στελέχη υπερασπίζονταν το έργο των κυβερνήσεων Καραμανλή και περισσότερα το απαξίωναν, ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε εντολή να μην τροφοδοτείται με δηλώσεις ο «γαλάζιος» αλληλοσπαραγμός. Η κεντρική γραμμή πλέον, που εκπορεύεται από τον ίδιο τον κ. Σαμαρά, είναι πως «η ΝΔ έχει συνέχεια», φράση που κυριάρχησε στην πρόσφατη συνεδρίαση των τομεαρχών και θα αποτελεί οδηγό για τη μετέπειτα πορεία τους. Η στάση αυτή του κ. Σαμαρά θεωρήθηκε επιβεβλημένη καθώς, όπως υποστηρίζουν έμπειρα κομματικά στελέχη: α) δεν άντεχε άλλο η αξιωματική αντιπολίτευση να προσκρούει η κριτική της προς το ΠαΣοΚ στις συμπληγάδες....(ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)


 των ευθυνών των κυβερνήσεων της ΝΔ και β) δεν συμφέρει τη νέα ηγεσία η σύγκρουση με το «καραμανλικό σύστημα», αφού η αποδόμηση του κυβερνητικού έργου της ΝΔ έχει ενοχλήσει έντονα τον πρώην πρωθυπουργό. Η εντολή του κ. Σαμαρά ήρθε μετά τη 45λεπτη συνάντηση εφ΄ όλης της ύλης που είχε την περασμένη εβδομάδα ο κ. Καραμανλής στο γραφείο του (πλατεία Μαβίλη) με τον κ. Δ. Αβραμόπουλο. Για τη συνάντηση ήταν ενήμερος ο κ. Σαμαράς, που επιθυμεί να κλείσουν τα όποια «μέτωπα» υπάρχουν με τον πρώην πρωθυπουργό, τον οποίο στηρίζει ο πρόεδρος της ΝΔ.
Με την εντολή του κ. Σαμαρά γίνεται προσπάθεια να κλείσουν τα εσωκομματικά ρήγματα, να εξουδετερωθεί πλήρως η πολυφωνία των τελευταίων ημερών και να υπάρξει κοινή γραμμή. 
«Μόνο με ενιαία φωνή θα καταφέρει η ΝΔ να ανακάμψει και θα ξεφύγει από τη στασιμότητα» λένε αρκετοί τομεάρχες που θα συνεργαστούν και με τους υπουργούς της τελευταίας κυβέρνησης Καραμανλή, έλαβαν άλλωστε και σχετική επιστολή από τον γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού κ. Μάξ. Χαρακόπουλο 

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.