Αναταράξεις προκαλεί το ημερολόγιο Χριστοφοράκου και στη ΝΔ. Αρχικά στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί η πληροφορία ότι στο συρτάρι διευθυντή εφημερίδας υπάρχει επιστολή φωτιά που εμπλέκει το κόμμα της ΝΔ με τις χρηματοδοτήσεις από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS.
Από την άλλη ο επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ θέλει να πάει να καταθέσει στην εξεταστική για να πει τον καϋμό του για την πτώση-παραίτηση  της Κυβέρνησης  του το 1993. Σήμερα έκανε την εμφάνιση του και ο πρώην Υπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης ο οποίος με δήλωση τους στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ  "τα ρίχνει" στον Μητσοτάκη για την απευθείας ανάθεση των ψηφιακών παροχών του ΟΤΕ στη SIEMENS  και την Ιντρακόμ και δηλώνει πρόθυμος να πάει και αυτός να καταθέσει στην εξεταστική της Βουλής.
«Ηταν μια μεγάλη ντροπή αυτό που έγινε τότε», τόνισε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης. «Από τότε άρχισε η μεγάλη αμαρτία με τη Siemens. Ο Μητσοτάκης ήταν πρωταγωνιστής και κύριος υπεύθυνος. Ηταν ο πρόεδρος του κόμματος της πλειοψηφίας. Αν ήθελε θα μπορούσε να εμποδίσει τη συμφωνία. Αντίθετα τη στήριξε. Εγώ παραιτήθηκα γιατί θεώρησα ότι έβλαπτε το δημόσιο συμφέρον αυτή η απόφαση. Οι τιμές των ψηφιακών παροχών ήταν κραυγαλέα προκλητικές σε σχέση με άλλων εταιρειών. Επρεπε να είχε γίνει διαγωνισμός. Είπα στον Ζολώτα "εγώ δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό, παραιτούμαι". Θα πάω να καταθέσω στην εξεταστική επιτροπή αν με καλέσουν, για τα γεγονότα εκείνης της εποχής που στιγμάτισαν την πολιτική ζωή».
Μπάχαλο.......

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.