Γράφει ο Πλάτων

Το ακούσατε; Είμαστε η πιο ασφαλής πόλη στην Ευρώπη!!! Το είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μετά το θρίαμβο των ΄΄προληπτικών προσαγωγών΄΄ του τριημέρου που πέρασε.. Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης εξήρε το έργο και την αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας.. που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων κτλ κτλ.
Μα καλά, πριν ένα μήνα ο ίδιος υπουργός δεν αποκαλούσε την Αστυνομία διαλυμένη; Δεν έβγαινε (στα ξεφτυλίκια των 8) και χαρακτήριζε κατεστραμένο το Σώμα της Αστυνομίας; Δεν έλεγε πως στην ΕΛ.ΑΣ ''κυριαρχεί ο νόμος της αδράνειας'', και πως ''όλοι βολεύονται για να περάσει η μέρα'';
Τι άλλαξε μέσα σε ένα μήνα; Άλλαξαν μήπως οι Αστυνομικοί; Άλλαξε μήπως η εκπαίδευσή τους; Η ικανότητά τους; Η νοοτροπία τους; Ο μόνος που άλλαξε, ήταν ο Τσιατούρας, τη θέση του οποίου ανέλαβαν και πάλι αξιωματικοί της προ μηνός διαλυμένης και κατεστραμμένης Αστυνομίας..
Μάλλον κάποιος μας δουλεύει.. ή μας δούλευε πριν 1 μήνα..


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.