ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ




ΕΛΕΟΣ...Φτύσανε αίμα να βρούνε τους γενικούς γραμματείς μπας και δουλέψει ο κρατικός μηχανισμός και τώρα τους διώχνουν. Ο κ. Ανδρέας Κουτούπης επιλέχθηκε με τη διαδικασία υποβολής βιογραφικού και κατόπιν συνέντευξης για τη θέση του ειδικού γραμματέα ΔΕΚΟ του Υπουργείου Οικονομικών Σήμερα απομακρύνεται  γιατί στο παρελθόν τα είχε σούρει από την καλή και από την ανάποδη στο ΠΑΣΟΚ.






ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Αθήνα, 1 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΛΗΣΗ  ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

Η Κυβέρνηση  του ΠΑΣΟΚ επέλεξε να στελεχώσει τις θέσεις ευθύνης στις Γενικές  και Ειδικές Γραμματείες των Υπουργείων μέσα από ανοιχτές διαδικασίες, απευθυνόμενη στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών, που επιθυμούν να συμβάλουν στην υλοποίηση των στόχων της. Χωρίς αποκλεισμούς, με απολύτως αντικειμενικά κριτήρια.
Ο κ. Ανδρέας  Κουτούπης, συμμετείχε με δική του πρωτοβουλία στην ανοικτή διαδικασία επιλογής στελεχών με την κατάθεση του βιογραφικού του σημειώματος.
Το βιογραφικό του κρίθηκε αντικειμενικά και  αξιοκρατικά ως αξιόλογο και για  το λόγο αυτό ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου -ο οποίος δεν τον γνώριζε προσωπικώς- τον κάλεσε δύο φορές σε συνέντευξη. (περισσότερα κλικ στον τίτλο)





Στο πλαίσιο  αυτής της διαδικασίας επελέγη  για τη θέση του Ειδικού Γραμματέα  ΔΕΚΟ.
Δυστυχώς  όμως, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων από τα στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση της κυβέρνησης, ο κ. Κουτούπης έχει έως και το πρόσφατο παρελθόν εκφραστεί συνεχώς και επωνύμως μέσω του διαδικτύου με χυδαίους, υβριστικούς και ακραίους χαρακτηρισμούς για την Κυβέρνηση την οποία ζήτησε να υπηρετήσει από θέση ευθύνης.
Οι προσωπικές του στοχεύσεις, όπως αυτές προκύπτουν από τις δημόσιες τοποθετήσεις του, βρίσκονται σε πλήρη απόκλιση από τις αρχές και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ.
Η στάση αυτή αποδεικνύει πως, ανεξάρτητα των τυπικών του προσόντων, ο κ. Κουτούπης όχι μόνο στερείται των στοιχείων της εμπιστοσύνης και του ήθους που είναι απαραίτητα για να υπηρετεί Έλληνας πολίτης σε δημόσια θέση αλλά είναι επίσης, έκθετος και υπόλογος. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να αναλάβει αυτή ή άλλη δημόσια θέση.
Ο τρόπος επιλογής που ακολουθεί η Κυβέρνηση, αποδεικνύει ότι, τηρούνται όλα τα κριτήρια της αντικειμενικότητας και της αξιοκρατίας, χωρίς να ληφθούν υπόψη κομματικές ή άλλες σκοπιμότητες.
Το σημαντικότερο  προσόν που θέτει ως απαρέγκλιτη  προϋπόθεση η παρούσα Κυβέρνηση, για την ανάληψη δημόσιας θέσης από οποιονδήποτε συμπολίτη μας, είναι το ήθος, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός της εντολής του Ελληνικού λαού.  
Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην ανοικτή διαδικασία επιλογής στελεχών για τις θέσεις κρατικής ευθύνης, χωρίς καμία έκπτωση στα στοιχεία της αξιοσύνης και του ήθους που είναι απαραίτητα για δημόσιους λειτουργούς.

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B Ετικέτες ,

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να τον έχει διορίσει γγ, πιστεύω πως ο καθένας απο εμάς δεν θα έπερνε κάποιον που θα μας τα έβριζε στην δουλειά του.

2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:42 π.μ.  
Ανώνυμος είπε...

εσενα ορεστη,
δεν σε ενοχλει το οτι ο κυριος αυτος αναφερει μεταξυ αλλων, ".....Θα κονομήσουμε… Γουστάρω πολύ"???

2 Δεκεμβρίου 2009 στις 4:58 μ.μ.  
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.