Γράφει ο ΠΛΑΤΩΝ


Γυρίστε το ρολόι σας ένα χρόνο πίσω : Η Αθήνα καίγεται, μαζί με πολλές ακόμη πόλεις της χώρας, με την αστυνομία να δείχνει πως έχει λάβει εντολή να μην επιβάλει την τάξη. Θυμηθείτε κάθε φορά που ο τηλεοπτικός φακός κατέγραφε χέρι αστυνομικού, έστω να ακουμπά διαδηλωτή, γινόταν πρώτο θέμα στα δελτία (ξεφτυλίκια από εδώ και στο εξής) των 8. ΄΄Προκλητικές οι δυνάμεις των ΜΑΤ΄΄, ΄΄χτυπούν απροκάλυπτα΄΄, ΄΄Συνέλαβαν δημοσιογράφους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αντί αναρχικών και μπαχαλάκηδων΄΄..
Ας έρθουμε τώρα στο σήμερα : Η Αθήνα δεν καίγεται όπως πέρυσι - μπράβο στην Αστυνομία. 800 προσαγωγές, 12 για κακούργημα - αποδίδει η μηδενική ανοχή. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ περικύκλωσαν το Πανεπιστήμιο - επιτέλους ξύπνησε η Αστυνομία.. με τα ξεφτυλίκια των 8 να δίνουν συγχαρητήρια δημοσίως στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
( περισσότερα κλικ στον τίτλο)


Τί άλλαξε μέσα σε ένα χρόνο ; Το δικαίωμα να συμμετέχεις πια σε πορεία δεν είναι ιερό; Το άσυλο; Σε προσαγάγουν επειδή βρέθηκες μέρα μεσημέρι στην Πανεπιστημίου; Σε συλλαμβάνουν επειδή στο Ρεσάλτο υπάρχουν μπύρες και πετρέλαιο για σόμπα, με τα οποία ΜΠΟΡΕΙΣ να φτιάξεις μολότωφ; Σε συλλαμβάνουν επειδή έχεις προχωρήσει σε συμβολική κατάληψη στο Δημαρχείο Κερατσινίου, με το Δήμαρχο να λέει στα ΜΑΤ φύγετε από εδώ, έχω συνεννοηθεί με τα παιδιά να φύγουν σε 2 ώρες;
 Δεν με ενοχλεί τόσο που η Αστυνομία αλλάζει πρόσωπο, που μία αμύνεται και μία επιτίθεται. Με εξοργίζουν όμως τα ξεφτυλίκια των 8 που έχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά : πέρυσι που δεν θέλαμε Κωστάκη, μιλούσαν για το κράτος της Δεξιάς - φέτος που θέλουμε Γιωργάκη, μιλάνε για επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.
Και φυσικά κανένα ξεφτυλίκι των 8 δεν σχολιάζει πως όλες οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί και στους 1000 προσαχθέντες και συλληφθέντες των επεισοδίων, πέφτει η μία μετά την άλλη, στα δικαστήρια..

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.