Από το myplaisio.gr




Όσοι είναι καπνιστές και έχουν Apple Mac, ας προετοιμαστούν για ένα μικρό σοκ όταν θα χρειαστεί να πάνε το μηχάνημά τους για service, αφού η Apple ίσως δε θα αναλάβει να το επισκευάσει επειδή δε θέλει να εκθέσει τους τεχνικούς της σε επικίνδυνες ουσίες!
Δεν είναι κάποιος μύθος ή υπερβολή - απλώς διαβάστε τι συνέβη σε δύο χρήστες με βάση τα όσα διηγήθηκαν στο The Consumerist:
Την αρχή την έκανε ο Derek, με το MacBook που είχε αγοράσει πριν δύο χρόνια και το πήγε σε ένα Apple Store εξαιτίας του ότι υπερθερμαινόταν. Πολλοί γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει λόγω συγκέντρωσης σκόνης και καπνού στις ψύκτρες και ενώ κάτι τέτοιο θα ήταν απλό να καθαριστεί, το Apple Store αρνήθηκε να δουλέψει πάνω στο laptop, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι "ο υπολογιστής είχε χρησιμοποιηθει σε ένα σπίτι καπνιστών και δε θα μπορούσε να διεξαχθεί τεχνικός έλεγχος σε αυτό εξαιτίας του υγειονομικού ρίσκου από την επαφή με τον καπνό".
Τη συνέχεια, την έκανε η Ruth, που είχε παρόμοια εμπειρία όταν πήγε το iMac της για service και της είπαν ότι αρνούνται να επισκευάσουν τον υπολογιστή της, επειδή αυτός ήταν "μολυσμένος με καπνό τσιγάρου τον οποίο θεωρούσαν βιολογικά επικίνδυνο"!
Σε πολλούς αυτό μπορεί να φαίνεται φυσιολογικό, άλλοι όμως το βρίσκουν από κωμικοτραγικό έως και ρατσιστικό και σίγουρα θα εκπλαγούν ακόμα περισσότερο από την απάντηση που ήρθε από το γραφείο του CEO της Apple, όπου διευκρινιζόταν ότι εξαιτίας της νικοτίνης που βρισκόταν μέσα στους υπολογιστές, η οποία είναι ανάμεσα στις ουσίες που θεωρούνται επικίνδυνες για την υγεία από τον Οργανισμό Υγείας, οι υπάλληλοι της Apple δεν υποχρεούνται να δουλέψουν πάνω σε μηχανήματα "μολυσμένα" από τον καπνό του τσιγάρου.

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από A.B
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.