Στέλιος Βραδέλης (ΤΑ ΝΕΑ)

▅Ενταση προκλήθηκε χθες το πρωί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου ήταν  προγραμματισμένο να γίνει γενική συνέλευση των φοιτητών. Το κτίριο όμως ήταν κλειστό καθώς η  Πρυτανεία είχε εκδώσει ανακοίνωση για κλείσιμο του πανεπιστημίου επ΄ αόριστον, λόγω γρίπης.  Ομάδα φοιτητών επιχείρησε να μπει στο κτίριο, αλλά εμποδίστηκε από πολυπληθείς αστυνομικές  δυνάμεις των ΜΑΤ. Τελικώς, οι φοιτητές μπήκαν στο κτίριο και έκαναν γενική συνέλευση.
Η έλευση «σκληρών» αντιεξουσιαστών από Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο και Σερβία αποτελεί τον νέο πονοκέφαλο της Ελληνικής Αστυνομίας, εν όψει των εκδηλώσεων μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Όπως είχαν αποκαλύψει «ΤΑ ΝΕΑ» ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα η ΕΥΠ είχε πληροφορηθεί από τις αντίστοιχες μυστικές υπηρεσίες Ιταλίας και Ισπανίας πως με αφορμή τις κινητοποιήσεις για τη συμπλήρωση ενός έτους από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη ετοιμάζονταν να «αποβιβαστούν» στην Αθήνα δεκάδες «εισαγόμενοι» αντιεξουσιαστές. «Μέχρι σήμερα από τις πληροφορίες που συλλέξαμε, στην Αθήνα έχουν φτάσει περισσότεροι από 100 αντιεξουσιαστές. Πρόκειται όμως για τους αποκαλούμενους σκληρούς του χώρου με συμμετοχή σε πολλά επεισόδια σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες», επισημαίνει στα «ΝΕΑ» ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.