1.2.10
στις
2:19:00 μ.μ.
|
H κατανάλωση πράσινου τσαγιού ενδείκνυται για την πρόληψη του καρκίνου που προκαλείται από το κάπνισμα σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Ταϊβάν.
Στη μελέτη διαπιστώθηκε ότι όσοι δεν πίνουν πράσινο τσάι έχουν πενταπλάσιες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο των πνευμόνων σε σχέση με όσους πίνουν. Και εκείνοι που δεν πίνουν πράσινο τσάι, αλλά καπνίζουν, διατρέχουν 13 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσήσουν σε σύγκριση με όσους πίνουν τουλάχιστον ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι καθημερινά.
Στη μελέτη διαπιστώθηκε ότι όσοι δεν πίνουν πράσινο τσάι έχουν πενταπλάσιες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο των πνευμόνων σε σχέση με όσους πίνουν. Και εκείνοι που δεν πίνουν πράσινο τσάι, αλλά καπνίζουν, διατρέχουν 13 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσήσουν σε σύγκριση με όσους πίνουν τουλάχιστον ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι καθημερινά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου