Η μητέρα των παιδιών, γνωστή με τα αρχικά ΣΚ, διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με έναν άνδρα τον οποίο είχε γνωρίσει πριν ακόμα η οικογένειά της την υποχρεώσει να παντρευτεί τον ΑΚ.

Η ταυτόχρονη σύλληψη διδύμων από διαφορετικούς πατέρες ονομάζεται ετεροπατρική υπεργονιμοποίηση. Είναι εξαιρετικά σπάνια στον άνθρωπο αλλά συχνή σε άλλα θηλαστικά όπως ο σκύλος και η γάτα.

Εμφανίζεται σε περιπτώσεις που μια γυναίκα απελευθερώνει δύο ωάρια στην ίδια ωορρηξία. «Αν η γυναίκα αυτή έχει σεξουαλικές επαφές με δύο διαφορετικούς άνδρες σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να οδηγηθεί σε δίδυμη κύηση από διαφορετικούς πατέρες» εξήγησε ο γυναικολόγος Ρ.Αϊτάκ του Πανεπιστημίου της Αγκυρας.

Λόγω της μοιχείας η ΣΚ δέχεται τώρα απειλές κατά της ζωής της όχι μόνο από την οικογένεια του συζύγου της αλλά και από τη δική της. Προστατεύεται πάντως με δικαστική εντολή που απαγορεύει στους συγγενείς της να την πλησιάζουν σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων.

Το τραγικό είναι ότι το νόθο παιδί αποκληρώθηκε από τον ΑΚ και κατέληξε σε κρατικό ίδρυμα.
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.