Ανίκητος (Βιογραφική) : Γνωρίζοντας ότι η Νότια Αφρική διχάζεται από φυλετικές και οικονομικές διαφορές, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Νέλσον Μαντέλα βάζει σκοπό να ξαναενώσει το έθνος υπό την παγκόσμια γλώσσα του αθλητισμού. Συμμαχεί, επί τούτου, με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας ράγκμπι σε μια μάλλον απίθανη προσπάθεια να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1995. 
 
 Agora (Ιστορική) : Η ιστορία μας ταξιδεύει στη Ρωμαϊκή Αίγυπτο, τον 4ο αιώνα μ.Χ., όπου η αστρολόγος-φιλόσοφος Υπάτια της Αλεξάνδρειας μάχεται για να σώσει την συγκεντρωμένη σοφία του αρχαίου κόσμου. Η μειοψηφία του Χριστιανικού πλυθησμού υποκινεί τη βία στους δρόμους της Αλεξάνδρειας, με αποτέλεσμα το ξέσπασμα ενός εμφυλίου πολέμου τεραστίων διαστάσεων. Ο σκλάβος της Υπάτιας, Ντάβους, είναι διχασμένος ανάμεσα στην αγάπη για την αφέντρα του και στην πιθανότητα να αποκτήσει την ελευθερία του, με την έλευση του Χριστιανισμού. 

 Βρέχει Κεφτέδες (Computer Animation) : Ένας παρεξηγημένος νεαρός επιστήμονας, ο Φλιντ Λόκγουντ, προσπαθεί να λύσει το παγκόσμιο πρόβλημα του υποσιτισμού κατασκευάζοντας μια μηχανή που βρέχει φαγητό. Πάνω που ο Φλιντ κερδίζει την αναγνώριση που τόσο λαχταρούσε, κάτι στην εφεύρεσή του δεν πάει καλά και τώρα η ανθρωπότητα τρέχει να σωθεί από τεράστιους κεφτέδες που πέφτουν από τον ουρανό, απειλητικές μακαρονάδες σε μορφή τυφώνα και ιπτάμενα καλαμπόκια στο μέγεθος του Πύργου του Άιφελ. Η καταστροφή εξαπλώνεται από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι κι από το Λονδίνο μέχρι το Σινικό Τείχος… 



Το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι (Βιογραφική) : Όταν ένας εντυπωσιακά όμορφος αλλά αγαθός νέος, ο Ντόριαν Γκρέι, καταφθάνει στο βικτωριανό Λονδίνο, παρασύρεται από τον χαρισματικό Χένρι Γουότον, που του παρουσιάζει τις ηδονιστικές απολαύσεις της πόλης. Ο φίλος του και καλλιτέχνης Μπάσιλ Χόλγουορντ ζωγραφίζει ένα πορτρέτο του Ντόριαν, προκειμένου να «αιχμαλωτίσει» την ομορφιά της νιότης του. Μετά την ολοκλήρωση του πίνακα, ο Ντόριαν Γκρέι κάνει επιπόλαια μια ευχή: θα έδινε τα πάντα, ακόμη και την ψυχή του, για να παραμείνει έτσι όπως είναι στο πορτρέτο, αιώνια νέος και όμορφος. 
 
Επαφή Τέταρτου Τύπου (Θρίλερ) : Τα γεγονότα της ταινίας λαμβάνουν χώρα στην σημερινή Αλάσκα και την πόλη Νομ, οπού ετησίως δυσανάλογος αριθμός του πληθυσμού αναφέρεται ως αγνοούμενος. Παρά τις πολλαπλές έρευνες του FBI η αλήθεια δεν αποκαλύφθηκε ποτέ. Μία ψυχολόγος, η Δρ Αμπιγκέιλ Τάιλερ, ξεκινάει να βιντεοσκοπεί τις συνεδρίες από τραυματισμένους ασθενείς και αναπάντεχα ανακαλύπτει ενοχλητικές αλήθειες σχετικά με τις απαγωγές που έχουν καταγραφεί.
 



Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.