Το ρεπορτάζ είναι από "ΤΑ ΝΕΑ" και δημοσιεύθηκε ένα χρόνο πριν καταγράφοντας τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τις εξαγγελίες που είχε κάνει τότε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Το ΠΑΣΟΚ ζητά να δοθούν 1 δις ευρώ στους αγρότες, ποσό που θα εξασφαλιστεί από τα 28 δις που η Κυβέρνηση προορίζει για τη στήριξη των τραπεζών.Την ιδέα για την αναζήτηση μας έδωσε σχετική ανάρτηση του  online-pressblog.blogspot.com/


"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ χαρακτήρα και ψίχουλα θεωρεί το ΠΑΣΟΚ τις παροχές που εξήγγειλε χθες το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση λειτουργεί με το «βλέποντας και κάνοντας». Απαντώντας στις αιτιάσεις των κυβερνητικών στελεχών ότι το ΠΑΣΟΚ ασκεί λαϊκίστικη πολιτική και κάνει εξαγγελίες που δεν έχουν αντίκρυσμα, η Χαρ. Τρικούπη δηλώνει ότι οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο Γ. Παπανδρέου έναντι των αγροτών είναι απολύτως εξασφαλισμένες οικονομικά και επισημαίνεται ενδεικτικά ότι το 1 δισ. ευρώ που θα δοθεί στους αγρότες θα εξασφαλιστεί από τα 28 δισ. που η κυβέρνηση της Ν.Δ. προορίζει για τις τράπεζες"

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.