Αναταράξεις στη Ρηγίλλης εξακολουθεί να προκαλεί η υπόθεση Siemens, μετά τη δημοσιοποίηση της ευχαριστήριας επιστολής του Κώστα Καραμανλή προς τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.
Βουλευτές του κόμματος ζητούν από τον τέως πρωθυπουργό να δώσει διευκρινίσεις, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται το απόγευμα της Τετάρτης η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.
Συγκεκριμένα, και ενώ επισήμως η ΝΔ δεν έχει σχολιάσει την ύπαρξη της επιστολής, τρεις βουλευτές της ζητούν από τον τέως πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις, κρατώντας σαφείς αποστάσεις απ' όσους κάνουν λόγο για «ουδέν μεμπτό».
Σύμφωνα με το Βήμα, ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Β.Μιχαλολιάκος δήλωσε στο Κανάλι 1 ότι το θέμα «χρήζει διευκρινίσεων», ενώ ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είπε ότι πρέπει να διερευνηθεί.
Αίσθηση προκάλεσε και η δήλωση του τομεάρχη Γ. Κασαπίδη που υπονόησε (Ρ/Σ ΝΕΤ) σχέση της ΝΔ με τη Siemens λέγοντας ότι για να λάβει επιστολή ο κ. Χριστοφοράκος προφανώς θα είχε ιδιαίτερη σχέση.
Όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ώρες πριν η Ολομέλεια της Βουλής αποφασίσει για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση. (in.gr)
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες , ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.