Μετά τους εφοριακούς και τους τελωνειακούς που απεργούν για την περικοπή των επιδομάτων τους βλέπω και τους προνομιούχους εργαζόμενους της Βουλής να τα εχουν πάρει στο κρανίο.
  Σε «εξωθεσμικά κέντρα που επιχειρούν να πλήξουν την αξιοπιστία των θεσμών της Δημοκρατίας» και «σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τη φύση της εργασίας μας», απέδωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής, Βασίλης Θώδης, τις αναφορές στο ύψος των αποδοχών τους, απειλώντας μάλιστα με κινητοποιήσεις, σε περίπτωση που επιχειρηθούν περικοπές.
    Απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου, ο κ. Θώδης υποστήριξε πως «οι εργαζόμενοι της Βουλής θεωρούμε την Βουλή «σπίτι» μας, αφού, όπως γνωρίζετε, είμαστε εδώ, όλο το 24ωρο. Η υφή της εργασίας μας, που είναι άμεσα συναρτώμενη με τη λειτουργία του κοινοβουλευτικού συστήματος, αποτέλεσε και αποτελεί στόχο κάποιων που, ή δεν γνωρίζουν, ή θέλουν πραγματικά να πλήξουν την αξιοπιστία των θεσμών της Δημοκρατίας».

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.