(www.stifora.gr)
Δεν είναι φήμες, είναι γεγονός! Η ζωή της Ελένης Μενεγάκη τους τελευταίους μήνες είχε αλλάξει και ο λόγος ήταν η παρουσία ενός άντρα που τάραξε τα μέχρι τότε λιμνάζοντα νερά και αναστάτωσε τον εσωτερικό κόσμο της πιο προβεβλημένης παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης.
Η ηλεκτρονική εφημερίδα stifora.gr έγραφε για τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μη μπορώντας σαφώς να δώσει παραπάνω στοιχεία εκείνη την περίοδο μιας και η ζωή της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου φάνταζε παραμυθένια... Όμως δεν ήταν...
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες να μη βγει προς τα έξω τίποτα που θα την εξέθετε και θα τσαλάκωνε το ίματζ που με κόπο είχε φτιάξει τόσα χρόνια, το ίματζ της εξαίρετης μητέρας, της πιστής και αφοσιωμένης συζύγου, της γυναίκας της διπλανής πόρτας που έμπαινε καθημερινά στα σπίτια της νοικοκυράς και μοιραζόταν με αυτή τη ζωή της. Χρόνια στα media η Ελένη ήξερε να φυλάγετε, ήξερε να προσποιείται, ήξερε να παίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας.
Όμως εκείνη διάλεξε να κάνει την προσωπική της ζωή εξώφυλλα, εκείνη διάλεξε να καθιστά τις πιο σημαντικές της στιγμές τηλεοπτικό show, εκείνη διάλεξε να στείλει δελτίο τύπου για το χωρισμό της και τώρα εκείνη θα πρέπει να υποστεί το κόστος όλων αυτών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας stifora.gr στο συρτάρι γνωστού life style περιοδικού υπάρχει φωτογραφία που δείχνει την Ελένη στο αμάξι μαζί με τον άντρα που τάραξε την οικογενειακή της ζωή και την οδήγησε τελικά στο χωρισμό. Γιατί εκείνη πήρε την απόφαση αυτή.
Ο Γιάννης Λάτσιος το τελευταίο διάστημα προσπάθησε με νύχια και με δόντια να σώσει το γάμο του και να κρατήσει δεμένη την οικογένειά του, ο Γιάννης Λάτσιος ο οποίος γνώριζε ότι η γυναίκα του είχε πλέον ξεμυαλιστεί και δεν ήταν η Ελένη που αγάπησε και παντρεύτηκε πριν από 9 χρόνια. Προσπάθησε όμως, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η κατάσταση στο σπίτι τους όσο περνούσε ο καιρός "πάγωνε" μέχρι που κατέληξαν να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε βρει στο πρόσωπο ενός άλλου άνδρα όσα μπορούσαν να την κάνουν ευτυχισμένη σα γυναίκα.


(ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)





Αυτό που έμενε ήταν να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή για να δημοσιοποιήσει το ζευγάρι την πρόθεσή του να χωρίσει και ο καθένας να πάρει το δρόμο του, η μεν Ελένη ανακουφισμένη μιας και καταπιεζόταν τους τελευταίους μήνες στο πλευρό του συζύγου της -αφού το τρίτο πρόσωπο είχε μπει για τα καλά στη ζωή της- ο δε Γιάννης φανερά καταβεβλημένος και στενοχωρημένος μιας και δεν έπαψε ποτέ να ζει και να αναπνέει για τη γυναίκα του και τα παιδιά του.
Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκινήσει να αποκαλύπτει στοιχεία για το τρίτο πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικότατο ρόλο στο να διαλύσει η Ελένη Μενεγάκη το γάμο της. Ωστόσο αυτό που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι το περιβάλλον του τρίτου προσώπου που γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε τους τελευταίους μήνες, καυχιόταν δεξιά κι αριστερά για την ύπαρξη της Ελένης Μενεγάκη στη ζωή του. Άλλωστε, η λαμπερή Ελένη είχε πάρει την απόφασή της και πορευόταν ήδη το δικό της δρόμο μακριά από το Γιάννη Λάτσιο. Κι όσα στόματα μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα παρέμεναν ερμητικά κλειστά, έχουν ήδη αρχίσει να μιλούν και αναμείνατε γιατί θα βγουν στη φόρα τα πάντα...
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.