Α.ΚΩΒΑΙΟΣ-Δ. ΧΑΡΟΝΤΑΚΗΣ (ΒΗΜΑ)
Μέτωπο με το ΚΚΕ και τους «γαλάζιους» αγροτοσυνδικαλιστές ανοίγει από σήμερα η κυβέρνηση, επιδιώκοντας την πολιτική απομόνωση όσων εμφανίζονται να πυροδοτούν την ένταση διά της εμμονής σε μαξιμαλιστικές διεκδικήσεις και ακραίες μορφές αντίδρασης.
Η απόφαση για την πολιτική διαχείριση ελήφθη κατά τη διάρκεια χθεσινής δίωρης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του κ. 
Θ. Πάγκαλου και παρουσία της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κυρίας Κατερίνας Μπατζελή , του υφυπουργού κ.Μ. Καρχιμάκη , του υφυπουργού Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδη, του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Γ. Πεταλωτή , του κ. Ν.Αθανασάκη και του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ κ. Σ. Ξυνίδη. Το ενδεχόμενο δυναμικής παρέμβασης, όμως, αποκλείστηκε. Εντός των προσεχών ημερών θα κριθούν πολλά και σε δικαστικό επίπεδο. Παράλληλα θα επιχειρηθεί και μια εκτίμηση της οικονομικής ζημίας που υφίσταται η χώρα από τις κινητοποιήσεις, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά τη σύσκεψη.(κλικ στον τίτλο για περισσότερα)

Ο κ. Γ. Παπανδρέου, συζητώντας νωρίτερα με δημοσιογράφους στο Στρασβούργο, σημείωσε ότι κατανοεί τα προβλήματα των αγροτών και προσέθεσε: «Μακάρι ναμπορούσαμε να τα λύσουμε όλα με μια απόφαση-από τη δομή του συνεταιριστικού κινήματος, το μάρκετινγκ, την εκπαίδευση, έως την καλύτερη κατανομή των δικαιωμάτων». Εν συνεχεία ο Πρωθυπουργός παρέπεμψε σε όσα είπε από το βήμα της Βουλής, για τερματισμό των πελατειακών διευθετήσεων και απηύθυνε νέα έκκληση για άνοιγμα των μπλόκων, λέγοντας ότι οι αγρότες θα έπρεπε να αξιοποιήσουν τον δυναμισμό τους για την ανατροπή του προβληματικού συστήματος. 
Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες , , ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.