Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος παίρνουνδιαζύγιο κοινή συναινέσει. Γιατί χωρίζουν Μενεγάκη-Λάτσιος και πώς εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο στον ξαφνικό χωρισμό του διάσημου ζευγαριού;Τίτλοι τέλους για τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο. Το ζευγάρι έβγαλε επίσημη ανακοίνωση, είναι οριστικό. Η εικόνα της ευτυχισμένης οικογένειας γκρεμίζεται. Τι έφταιξε, ποιοι οι λόγοι για τον χωρισμό Μενεγάκη-Λάτσιου; Η κοινή ανακοίνωση για το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου αναφέρει: «Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα, αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους.» (fimes.gr)
 (ΚΛΙΚ στον τίτλο για περισσότερα)


Κανείς δεν περίμενε πως ο γάμος αυτός θα είχε τέτοια εξέλιξη. Δεν είχαν δώσει δικαιώματα και όλα έδειχναν οτι πήγαιναν καλά. Ήταν το ευτυχισμένο ζευγάρι της showbiz. Τουλάχιστον ο κόσμος αυτό έβλεπε στα περιοδικά. Κάτι όμως οι επαγγελματικές διαφορές, κάτι τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της Μενεγάκη, η τριβή δεν άργησε να έρθει. 
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο που έπαιξε ρόλο στη ζωη του ζευγαριού. Μια ζωή, η ίδια ιστορία, τέτοιοι γάμοι δεν διαλύονται έτσι απλά. Άλλοι μεγάλοι star κατάφεραν να… συγχωρήσουν στο παρελθόν, Μενεγάκη και Λάτσιος όμως όχι. Η απόφαση για τονχωρισμό Μενεγάκη-Λάτσιου είναι οριστική και απολύτως σεβαστή.

Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.