Το Άμστερνταμ, γνωστό στον κόσμο για τα "κόκκινα φώτα" , αποφάσισε να"καθαρίσει"  τις γειτονιές με τις πόρνες μικρής ηλικίας και να  βάλει μια καλή σειρά στο χαοτικό σύστημα που επικρατεί, για να επικρατούν "ανθρώπινες" συνθήκες καθημερινότητας. Οι ιερόδουλες που θα εργάζονται στο γνωστό μέρος της πόλης, πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 χρονών και όχι μικρότερες. Πρέπει δε να μιλούν Ολλανδικά ή τουλάχιστον Αγγλικά.
Τα γνωστά "παράθυρα βιτρίνα" και τα διάφορα "ζωντανά προγράμματα" θα περιοριστούν στο χρονικό διάστημα μεταξύ 4.00 και 8.00 η ώρα. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι στις προθέσεις της πόλης και δημοσιεύτηκαν στην μεγάλη εφημερίδα "De Telegraaf". Αυτό που γίνεται σήμερα να γεμίζουν οι προθήκες της βιτρίνας και άλλοι χώροι διασκέδασης  στα ειδικά καταστήματα, με 18χρονες κοπέλες από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Ουγγαρία, τραυματίζουν την ανθρώπινη προσωπικότητα, γιατί τα κορίτσια αυτά δεν εργάζονται εκεί με τη θέλησή τους, αλλά κάτω από την πίεση "ειδικών" συνδικάτων εκμετάλλευσης ανθρώπων. Μια γυναίκα μπορεί ίσως να αποφύγει αυτή την πίεση, όταν είναι μεγαλύτερη σε ηλικία, δηλαδή τουλάχιστον 23 χρονών.
 


Share/Save/Bookmark
Αναρτήθηκε από Stazei Farmaki Ετικέτες ,
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.